GZ-psycholoog / Psychotherapeut Scelta
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog of psychotherapeut? Als GZ-psycholoog of psychotherapeut ga je binnen de divisie Specialismen, onderdeel Scelta Den Haag, aan de slag met patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.

Dit ga je doen
Als GZ-psycholoog of psychotherapeut ben je (hoofd)behandelaar van patiënten binnen de afdeling. Je indiceert en verricht psychodiagnostisch onderzoek, je houdt intakes en leidt de groepstherapie. Je stelt behandelplannen op en voert specialistische intensieve psychotherapeutische behandelingen uit. Je bevindingen rapporteer je en je adviseert behandelaars binnen het multidisciplinaire kernteam. Daarnaast initieer je onderzoek dat je zelf ook uitvoert en je helpt mee met het ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod. Je hebt als hoofdbehandelaar een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen.

Meer informatie over persoonlijkheidsstoornissen

Hier ga je werken
Scelta Den Haag, biedt hulp aan patiënten met een persoonlijkheidsstoornis (in combinatie met complexe trauma). Behandeling vindt plaats in een ambulante setting. Het team bestaat uit 16 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van ongeveer 300 patiënten.

Scelta is een landelijk opererend expertisecentrum voor persoonlijkheidsproblematiek. Het expertisecentrum kent momenteel vestigingen in Apeldoorn, Nijmegen en Den Haag. ‘Kunnen kiezen’ luidt ons bedrijfsmotto. Dat geldt niet alleen voor patiënten maar ook voor onze medewerkers. Want naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een plezierige kleinschalige werkomgeving en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en/of psychotherapeut. Ook ben je BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog en/of psychotherapeut en heb je een AGB-code
  • Je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep en hebt meerdere jaren ervaring binnen de GGZ
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je denkt in mogelijkheden, bent gepassioneerd en gericht op leren en ontwikkelen

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €5.279,-) met een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato, een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving met als standplaats Den Haag. We bieden je een contract voor 24 uur. In eerste instantie bieden we je een contract voor de duur van een jaar met als doel je daarna een vast contract te kunnen bieden.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans de Klein (manager Scelta) via 088-933-4523 of Robert Vroon (programma verantwoordelijke) via 088-933-2200.

Type Vacature
Intern nummer 201822
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Scelta Den Haag
Postcode 2518ES
Stad 's-gravenhage
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Psychotherapeut
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52134

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet