GZ-Psycholoog Amarum
GGNet

Functieomschrijving

Heb je interesse in een boeiende baan bij Amarum? GGNet binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, een enthousiaste GZ psycholoog die ons team wil komen versterken. 

Dit ga je doen
We willen doen wat werkt! Daarom is de behandeling stevig geworteld in cognitieve gedragstherapie en evalueren we tijdig. En waar het niet werkt, zoeken we naar wat wél werkt met oog voor de patiënt als persoon en diens omgeving. We ontwikkelen en evalueren nieuwe interventies en dragen onze expertise actief uit binnen onderwijs en supervisies.

Je hebt je eigen caseload en voert ambulante behandelingen uit, je indiceert, verzorgt intakes en verricht psychodiagnostisch onderzoek. Je rapporteert je bevindingen binnen het multidisciplinaire kernteam. Als regiebehandelaar heb je een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen.

Hier ga je werken
Je werkplek is bij Amarum, in het RGC, locatie Zutphen. Amarum is expertisecentrum voor eetstoornissen, met vestigingen in Zutphen (TOPGGz erkend) en Nijmegen.
Patiënten vanuit heel Nederland kunnen zich bij ons aanmelden.

We behandelen (intensief) ambulant en klinisch, individueel en groepsgericht en onderzoeken vrijwel alle vormen van eetstoornissen (Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, eetbuistoornis) vanaf 12 jaar, met het zwaartepunt bij volwassenen. Voor jongeren van 12 t/m 15 jaar bieden we ambulante hulpverlening aan. We vinden het belangrijk om familieleden en partners bij de behandeling te betrekken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor consultatie, een second opinion en verzorgen we scholing.

Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met onder andere psychotherapeuten, GZ-psychologen, sociotherapeuten en psychomotorische therapeuten.

Onze organisatie: GGNet helpt en ondersteunt mensen met complexe psychische problemen. Wij doen dat met meer dan 2400 professionals, die hierbij geholpen worden door ruim 400 vrijwilligers. Samen bieden we patiënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Vanuit ons motto ‘herstel voor iedereen’ behandelen wij onze patiënten met een oplossingsgerichte insteek, die gebaseerd is op de eigen kracht en verantwoordelijkheid en mogelijkheden van onze patiënten. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van onze vakmensen, die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Dit ben jij

  • Deze functie vereist een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog (BIG registratie)
  • Je hebt affiniteit met eetstoornissen
  • Verscheidene jaren ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is gewenst
  • Je hebt kennis van de cognitieve gedragstherapie
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op actieve wijze en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent een echte teamplayer in de samenwerking met het team en het management
  • Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van GZ Psycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 65. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato).

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Huijsmans, manager, via telefoonnummer 088-933-2670.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202039
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 19-03-2020
Ingangsdatum 19-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52168

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet