GZ Psycholoog
Careaz

Functieomschrijving

“Ouderenpsycholoog is het beroep van de toekomst.”

Ben jij gediplomeerd GZ-psycholoog en het volkomen eens met deze  stelling? Dan gaan we graag binnenkort met jou in gesprek.

Wij zijn namelijk op zoek naar een ambitieuze, gepassioneerde en pragmatische GZ-psycholoog ouderenzorg.

Wat ga je doen?
Een deel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandeling en begeleiding bij cliënten. Een ander belangrijk deel van de werkzaamheden zal zich richten op het ondersteunen van zorgteams bij het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag. Gevraagd en ongevraagd stel je jezelf beschikbaar om de teams te ondersteunen, te adviseren of te coachen. Je verschaft inzicht in psychische problematiek en/of gedragsbepalende factoren en verzorgt bij- en nascholing aan (groepen) medewerkers met betrekking tot cognitieve en gedragsproblemen. Hiernaast draag je (al dan niet samen met andere specialisten) bij aan de ontwikkeling van medische zorg en behandeling, methodieken en werkwijzen en draag je bij aan vernieuwend opleiden (PIOG’s) van nieuwe collegae binnen een innovatieve Gecombineerde Opleidingsplaats (GOP).

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Als GZ-psycholoog ben je werkzaam op somatische- en psychogeriatrische afdelingen, waarbij je voornamelijk op verschillende locaties in Oost Gelre werkzaam bent; Antoniushove, Hof van Flierbeek en Patronaatshof. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team waarbinnen je werkt als zelfstandig diagnosticus en behandelaar van psychische stoornissen en psychische aspecten van lichamelijke ziekten, invaliditeit en problemen in de persoonlijke levenssfeer. Waaronder emotionele en gedragsproblemen, het leren omgaan met verworven aandoeningen en het leren aanpassen aan nieuwe levensfasen.

Functie eisen

 • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond en staat geregistreerd als GZ-psycholoog.
 • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in de VVT-branche (bij voorkeur).
 • Je beschikt over een grote mate van professionele zelfstandigheid, hebt een hands-on mentaliteit en voelt bijna natuurlijk aan wanneer jouw expertise nodig is.
 • Je bent in staat om psychologische inzichten te vertalen naar praktische en uitvoerbare handreikingen aan zorgprofessionals.
 • Je denkt in mogelijkheden, bent gepassioneerd en gericht op leren en ontwikkelen.
 • Je ziet het als een uitdaging om leerlingen in opleiding te begeleiden en te inspireren.

 

Inschaling

 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd waarbij de contracturen bespreekbaar zijn.
 • Een bruto maandsalaris tussen €3582,26,15 en €5328,61 (op basis van 36 uur), aangevuld met onder andere een vakantietoelage van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een afwisselende baan waarbinnen je veel regelruimte hebt en wordt uitgedaagd initiatief te nemen.
 • Ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen een lerende organisatie.
 • Een MeerKeuzeSysteemArbeidsvoorwaarden (MSKA). MKSA maakt het voor medewerkers van Careaz, op vrijwillige basis, onder voorwaarden mogelijk om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.


Heb jij specifieke wensen? Laat het ons weten, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Wij zijn een zorgorganisatie (bestaande uit circa. 850 medewerkers) in het oosten van de Achterhoek en leveren zorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Vanuit het principe van zelforganisatie staat het levensgeluk van de cliënt en het werkplezier van de medewerker bij ons centraal. Medewerkers / teams hebben binnen gestelde kaders en met ondersteuning van verschillende disciplines ruimte het werk rondom de cliënt op eigen wijze vorm te geven.

Informatie
Meer weten? Voor vragen over de deze vacature kun je contact opnemen met Nicolette van den Hurk via 0622434347.

Careaz. Verder met aandacht.

Type Vacature
Intern nummer v19.0104
Organisatie Careaz
Locatie Careaz in Lichtenvoorde
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 30-01-2020
Reageer voor 30-04-2020
Ingangsdatum 30-01-2020
Nummer 50157

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz