GZ-Psycholoog Jeugd
GGNet

Functieomschrijving

Binnen de Divisie Specialismen organisatieonderdeel Jeugd zijn wij t.b.v. zwangerschapsverlof voor de locatie Doetinchem zo spoedig mogelijk op zoek naar een enthousiaste ondernemende GZ-psycholoog voor de specialistische GGZ.

Dit ga je doen
Als GZ psycholoog behandel je als (regie)behandelaar patiënten en hun naasten op methodische en herstelgerichte wijze. Je stelt de diagnose en stelt behandelplannen op. Je bewaakt de kwaliteit en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelaanbod, op basis van de vraag in de regio. Je deelt kennis over patiëntengroepen binnen en buiten de organisatie, bijvoorbeeld via workshops en consultatie. Je biedt in deze baan zowel specialistische ggz als basis-ggz voor de doelgroep jongvolwassenen. Je onderhoudt goede contacten met interne en externe partijen en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van ons zorgaanbod en de samenwerking hierin met onze verwijzers.

Hier ga je werken
GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. Je werkt als (regie)behandelaar met patiënten op een van onze locaties van GGNet. Wij bieden specialistische ggz. Daarnaast werken we steeds meer samen met en in de huisartsenpraktijk en scholengemeenschappen, bijvoorbeeld als specialistisch ondersteuner huisartsen.

Dit ben jij

• Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog
• Je hebt (bij voorkeur) een aantal jaren relevante werkervaring
• Je hebt ervaring met cognitieve gedragstherapie (bij voorkeur met EMDR)
• Je bent ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek
• Je vindt creatieve oplossingen voor niet-alledaagse problemen
• Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid
• Je bent loyaal en denkt graag mee over hoe wij ons verder kunnen
• Je beschikt over de nodige humor

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Geestelijke Gezondheidszorg, FWG 65). We bieden je een contract voor 32 per week. We bieden je een prettige werkomgeving met gepassioneerde collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaand formulier

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Vincenzo Valenti, manager, via telefoonnummer 06-11701151.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

 

Type Vacature
Intern nummer 202092
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Jeugd in Doetinchem
Postcode 7001CB
Stad Doetinchem
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52194

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet