GZ-psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Als samenwerken in een team aan een gezamenlijk doel jou aanspreekt en je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan, reageer dan op de vacature in ons team ACT Complexe Zorg:

GZ-psycholoog
16 uur per week

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Het team ACT Complexe zorg wordt ingezet om outreachend te behandelen, te motiveren en om cliënten met psychiatrische problemen te stabiliseren. De cliënten kunnen door hun ziekte en/of psychosociale situatie niet behandeld worden binnen de reguliere psychiatrie. Het team ACT Complexe Zorg werkt nauw samen met het Aanmeldbureau & Centrum voor Crisisinterventie, het Bemoeizorg team en met de overige behandelteams binnen Mediant. Het team werkt toe naar vermindering of beëindiging van deze complexe situatie om zo de cliënten te kunnen laten aansluiten bij een behandeling binnen de reguliere zorg. Het enthousiaste en ambitieuze team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit ca. 10 fte.

Als GZ-psycholoog ga jij deel uitmaken van dit bevlogen team! Je behandeld cliënten, zodat zij weer stabieler in het leven kunnen staan. Een behandeling kan bestaan uit individuele (psycho)therapie, sociaal psychiatrische hulpverlening, vaardigheidstraining, farmacotherapie, somatiek, psychosociale interventies en crisisinterventie.

Jij hebt

 • een voor de functie relevante afgeronde opleiding en bent BIG geregistreerd
 • ruime werkervaring in de psychiatrie en kennis van acute psychiatrie en persoonlijkheidsstoornissen
 • affiniteit met cliënten met ernstige emotieregulatiestoornissen (ERS) en ervaring met/ kennis over de behandeling van deze problematiek
 • affiniteit met diagnostiek
 • kennis van EMDR of staat open om hierin geschoold te worden.

Jij bent

 • makkelijk in contact en durft je mening en feedback te geven
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • iemand die naast het toepassen van bewezen effectieve methoden/ interventies, buiten de kaders durft te denken
 • creatief, zowel in je aanpak als in je ideeën en doet dit met een nuchtere insteek
 • enthousiast
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een hoog deskundig team met shared caseload en dagelijkse intercollegiale afstemming binnen ACT Complexe Zorg.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en/of scholing.
 • Een prettige werkomgeving in een financieel gezonde organisatie.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.538 en € 5.553 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Solliciteren
Wij maken graag kennis met je! En wanneer dat wederzijds is kun je solliciteren tot uiterlijk 31 augustus a.s. via onderstaande knop.

Heb je nog vragen, dan kun je hiervoor bellen of mailen met Iris Meijerink, teammanager, via i.meijerink@mediant.nl of  06-28215643.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.werkenbijmediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1826 ALG/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-11-2020
Reageer voor 31-08-2021
Nummer 56086

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg