Helpdeskmedewerker
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wil jij een afwisselende baan met klantcontact, ben je communicatief sterk, nieuwsgierig en vind je de allernieuwste techniek leuk? Dan kan dit je nieuwe werkplek zijn, want het team ICT is op zoek naar een helpdeskmedewerker (36 u per week)

JIJ bent als helpdeskmedewerker het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die vragen, verzoeken en problemen hebben. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat je klantgericht, flexibel en proactief bent. Jij lost, in principe, vragen en verzoeken zelf op. Denk hierbij aan inlog/autorisatie problemen maar ook het installeren van telefoons en computers. Lukt dit niet, zet je deze meldingen door naar een van je collega’s waarbij je de gebruikers informeert over de voortgang. Alles draait om de juiste doorstroming zodat we samen efficiënt kunnen werken.

Functie eisen

WIJ vragen van jou kennis van ICT op MBO-4 -niveau. Je hebt kennis van en ervaring met de Microsoft besturingssystemen en de Office applicaties. Daarnaast hebben iPads en iPhones ook geen geheimen voor jou. Kennis van een helpdesksysteem is een pré. Je bent communicatief vaardig, open, eerlijk en durft verantwoordelijkheid te nemen. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN vormen wij als team ICT een club collega’s dat van aanpakken houdt en waar zelfstandigheid en samenwerking hand in hand gaan. We hebben korte lijnen en schakelen snel in een collegiale sfeer waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Vragen staat altijd vrij en met enthousiasme en gepassioneerde inzet kom je een heel eind!

Wij bieden je een contract voor 36 uur per week, voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT (minimumsalaris: €1.940,07 en maximum: €2.870,58). Daarnaast hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een jaarlijkse eindejaarsuitkering (13e maand) en 8% vakantiegeld;
  • mooie vakantiedagenregeling;
  • goede pensioenvoorziening;
  • korting op diverse sportscholen, verzekeringen etc.

Daarnaast stimuleren we persoonlijke en professionele ontwikkeling waardoor het volgen van relevante opleidingen of cursussen tot de mogelijkheden behoort.

Bijzonderheden

Marga Klompé is een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek met ruim 2000 medewerkers die in hun dagelijkse werk steeds meer gebruik maken van digitale ondersteuning. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan op deze functie, voor    24 januari 2020, via de onderstaande sollicitatiebutton. Gesprekken zullen worden gepland op 27, 28 of 29 januari. Indien er een geschikte kandidaat solliciteert kan het zijn dat wij voor de deadline al gesprekken aangaan.

 

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Martijn Kool via telnr: 06-43548494 Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telnr. 0544-474100.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-006
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-01-2020
Reageer voor 24-01-2020
Ingangsdatum 14-01-2020
Nummer 50682

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)