Huisarts(en) (waarnemend/opvolgend)
Hoog

Functieomschrijving

HuisartsenOrganisatie Oost Gelderland (HOOG) zoekt voor Huisartsenpraktijk Doktershof te Winterswijk per 1 juni a.s. een

Huisarts(en) (waarnemend/opvolgend)

24 - 40 uur per week

Voor huisartsenpraktijk De Doktershof zijn wij op zoek naar één huisarts of twee huisartsen i.v.m. pensionering van de huidige praktijkhouder. HOOG biedt u de benodigde tijd en ondersteuning voor het inwerken en waarnemen en indien gewenst tot het overnemen van de praktijk.

De huisartspraktijk is gevestigd binnen de HOED Doktershof te Winterswijk. Deze moderne en goedlopende praktijk telt ongeveer 2.650 patiënten. De praktijk bevindt zich in een modern en geheel volgens LHV-normen ingericht gebouw.

De HOED bestaat uit in totaal twee zelfstandige praktijken in een kostenmaatschap, en wordt ondersteund door een praktijkmanager, POH-GGZ (Volwassenen en Jeugd), POH-S, POH-Ouderenzorg en een team van zeer ervaren en betrokken assistentes. Er is anderhalve-lijns-zorg Dermatologie, en de praktijk is een HA-opleidingspraktijk voor Utrecht en Groningen.

Winterswijk is een gemeente met ca. 30.000 inwoners en heeft uitstekende stedelijke voorzieningen waaronder Streekziekenhuis Koningin Beatrix (met HAP), een schouwburg, sportclubs, muziekschool, groot winkelgebied etc. en is goed bereikbaar met het ov. Het stedelijke gebied is omringd door een

Wat worden uw werkzaamheden?

 • Als huisarts houdt u spreekuren op de huisartsenpost/huisartsenpraktijk;
 • Begeleiden van patiënten bij het maken van keuzes en de realisering daarvan ter bevordering of instandhouding van hun lichamelijk, geestelijk, en sociaal functioneren;
 • Stellen van een (vroeg)tijdige diagnose met het oog op een effectieve en adequate medische hulpverlening;
 • Innemen van een centrale positie en het vervullen van een coördinerende rol binnen en tussen de verschillende hulpverleners;
 • Het reguleren van de wijze, de mate en de vorm van inschakeling van de gespecialiseerde hulpverlening;
 • Geven van voorlichting, verrichten van preventieve en aanvullende taken.

Functie eisen

 Wat vragen wij van u?

 • Een afgeronde opleiding huisartsgeneeskunde en u staat in het BIG-register als geregistreerd huisarts;
 • Kennis van voor de functie relevante voorlichtingsmethoden;
 • Communicatief zeer vaardig, integer en in staat goed te luisteren naar de patiënt;
 • Stressbestendig en beschikken over een samenbindend vermogen;
 • Flexibiliteit ook ten aanzien van werktijden;
 • Open, onderzoekende en patiëntgerichte houding;
 • Dat u goed kan samenwerken. 

 

 

Inschaling

Wat bieden wij u?

Wij bieden u een zelfstandige functie in een prachtige regio met de mogelijkheid om als waarnemend huisarts te starten en met begeleiding door te groeien als praktijkhouder. U komt in dienst van HOOG. Het betreft een dienstverband voor één jaar met perspectieven voor verlenging bij goed functioneren en voldoende aansluiting bij ontwikkelingen.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO HIDHA. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 5.305,58 en maximaal € 6.867,03 bij een fulltime dienstverband.

Op basis van een overeenkomst van opdracht behoort ook tot de mogelijkheden, er wordt een marktconform uurtarief gehanteerd.

Woont u niet in de buurt maar spreekt u de regio Oost-Achterhoek u wel aan? Dan zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden voor verhuizing of tijdelijke huisvesting bespreekbaar.

Bijzonderheden

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor vragen en meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Kirsten Breukelaar (adviseur HRM) te bereiken op telefoonnummer 06 26558090. En voor vragen m.b.t. de praktijk kunt u contact opnemen met de heer Klein Haneveld te bereiken op telefoonnummer 06 51449833.

Het navragen van referenties en het overleggen van een 'Verklaring omtrent het Gedrag' (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Een sollicitatiebrief met CV kunt u sturen naar HOOG, t.a.v. afdeling HRM, hrm@hoogzorg.nl o.v.v. Huisarts Dokstershof. Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de geschikte kandidaat hebben gevonden. Meer informatie, zie ook www.hoogzorg.nl en www.doktershof.praktijkinfo.nl

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij geen prijs. We werven intern en extern tegelijkertijd.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Kirsten Breukelaar, adviseur HRM telnr: 06-26558090 of De heer Klein Haneveld, huisarts 06-51449833
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-04-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Reageer voor 01-10-2019
Nummer 44829
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog