Huishoudelijk medewerker aanleunwoningen
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Je komt te werken als huishoudelijk medewerker in de aanleunwoningen van Rosengaerde te Dalfsen. Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis in de aanleunwoningen. Daarnaast voer je ondersteunende taken bij de cliënten uit, te denken valt aan het ondersteunen bij de maaltijdverzorging en het halen/brengen van cliënten van/naar de ontmoetingsruimte of activiteiten. Het mooie aan deze functie is dat je een band opbouwt met de cliënten en je na een dag werken met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Je salaris is marktconform volgens CAO VVT 2019-2021 (FWG 15). We bieden jou een mooie baan waarin jij zelf kan aangeven wanneer jij inzetbaar bent.  We bieden een uitdagende en flexibele functie bij een persoonlijke en kleinschalige organisatie, waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden gewaardeerd binnen Rosengaerde, waar leren en ontwikkelen wordt aangemoedigd.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar oproepkrachten die op basis van 0-uren flexibel inzetbaar zijn. Doe jij bijvoorbeeld een (zorg)opleiding en vind je het leuk om daarnaast wat ervaring op te doen op de momenten dat het jou uit komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent flexibel en stressbestendig. Omdat je werkzaam bent in een zelf organiserend team ben je communicatief vaardig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met Rianne Mensink via 0529-431541. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Je sollicitatiebrief en CV kunnen voor 25 juni 2021 opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 07-05-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 66495
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde