Huishoudelijke hulpen thuiszorg omgeving Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als huishoudelijke hulp een kei in het organiseren van het huishouden, van nature  een zorgzaam type en je biedt graag een luisterend oor aan onze cliënten die nog thuis wonen. Je stemt af met de cliënt welke huishoudelijke werkzaamheden de cliënt zelf doet, samen worden gedaan en wat jij doet. Kortom, jij geeft onze cliënten, van verschillende leeftijden, de zorg en aandacht die zij verdienen

Functie eisen

WIJ komen graag met je in contact als je minimaal 18 jaar oud bent, zelfstandig kunt werken en bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs  en auto. We verwachten dat je een aantal dagdelen verdeeld over een aantal dagen per week beschikbaar bent, dus de ideale baan voor een mooie balans tussen werk en privé.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Er zijn verschillende mogelijkheden, wij bieden contracten tot max. 15 uur per week aan. Afhankelijk van jouw wensen zijn de contracturen bespreekbaar. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt ingeschaald volgens de salarisschaal Hulp bij het huishouden van de CAO VVT   2018/2019. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €1684,44 en max. €2105,53 bij 36 u/w) excl. 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Wil jij hier ook graag onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan, via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op onze website www.margaklompe.nl

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de coördinatoren thuiszorg ondersteuning thuis: Marja Verhoeven, via telnr. 06 – 13323191 en Thea Meijerink, via telnr.06-82710068. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling HR via telnr. 0544-474100.

Via de mail houden wij je op de hoogte   over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-067
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-05-2020
Reageer voor 08-06-2020
Ingangsdatum 08-05-2020
Nummer 52867

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)