Huishouding, Helpende (plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige Thuiszorg in Dalfsen
Stichting Rosengaerde

De functie

Voor in de thuiszorg in Dalfsen en voor de aanleunwoningen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers met verschillende functies. Ook als herintreder ben je van harte welkom om op deze vacature te reageren!

Je komt te werken in de aanleunwoningen van Rosengaerde en/of in de thuiszorg in Dalfsen. Je werkt mee aan het realiseren van een optimale, kwalitatieve en efficiënte zorgverlening en/of dienstverlening afgestemd op de wensen van de cliënt. Je werkt en denkt vanuit de bedoeling van de cliënt waar deze zich veilig voelt. Daarnaast denk je ruim in mogelijkheden. Je betrekt waar mogelijk familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening

Het salaris is volgens de CAO VVT 2018-2019 afhankelijk van de functie.

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’. Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te regelen. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen.

Tot slot ben je flexibel inzetbaar volgens dienstrooster, is het voor in de aanleunwoningen handig wanneer je over een rijbewijs beschikt en is het voor in de thuiszorg in Dalfsen noodzakelijk dat je over een rijbewijs beschikt.

Het aantal gewenste uren en de gewenste ingangsdatum zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Je kunt contact opnemen met manager Jenny mannes via 0529-431541.

Je sollicitatiebrief en cv kunnen opgestuurd worden naar de afdeling Personeelszaken, personeelszaken@rosengaerde.nl.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Helpende niveau 2
Huishoudelijk medewerker
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-01-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 10-04-2020
Nummer 50756
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde