Hulpverlener
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Functieomschrijving

Voor Team Ambulant Twente zijn wij op zoek naar een:

Hulpverlener
voor 32 - 36 uur per week

Werkgebied Twente omvat 14 Twentse gemeenten, zie www.samen14.nl

Functie
Je begeleidt mannen, vrouwen en hun kinderen systeemgericht bij de mensen thuis. Het betreft individuele systeemgerichte begeleiding. De begeleiding is gericht op de mogelijkheden van de cliënt en het bieden van perspectief en veiligheid. Krachtwerk, Veerkracht en planmatig werken is de basis voor de hulpverlening. Je neemt deel aan intern en extern overleg. Er wordt verwacht dat je minimaal 2 avonden per week beschikbaar bent voor begeleiding van cliënten, mocht dit gevraagd worden.

Functie eisen

Profiel
Je bent in het bezit van een HBO-diploma (Social Work, SPH, MWD of gelijkwaardig) en bent bij voorkeur SKJ geregistreerd. Je hebt passie voor en relevante werkervaring en kennis met o.a. het bieden van hulp en begeleiding en systeemgericht werken. Je hebt ervaring met het werken met gezinnen waar huiselijk geweld een rol speelt en het doorbreken daarvan. Je kunt zelfstandig werken, hebt een stevige persoonlijkheid, en hebt ervaring met vraaggerichte, systeemgerichte en multiculturele hulpverlening. We vragen om een hulpverlener die als een spin in het web fungeert en verbinding zoekt. Verder kun je goed netwerken en Kadera extern vertegenwoordigen, je bent het visitekaartje naar cliënten, netwerk en de wijk. Je bent in staat om samen met de cliënte materiële en praktische zaken te regelen. Je hebt zicht op de sociale kaart van de hulpverlening en kan hierin een coördinerende, verwijzende functie vervullen. Kritisch kunnen en willen zijn op eigen handelen.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 8 (max. € 3.553,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie:
Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door A. van der Wel via telefoonnummer 088-4222495. Je kunt je sollicitatie tot 21 februari 2019 a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect.


*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 27 feruari
2019*

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera
Postcode 8011GD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij A. van der Wel - zie vacature
Functie(s) Casemanager
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum 7-2-2019
Reageer voor 21-02-2019
Nummer 43537
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Stichting Kadera aanpak huiselijk geweld vindt huiselijk geweld onacceptabel. Het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld is onze core business. Wij geven hier invulling aan middels preventie, vroegsignalering, ambulante trajecten, opvang en nazorg. Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld