Medewerker ICT voor het Servicebureau in Lichtenvoorde
KinderThuisZorg

Functieomschrijving

Sta jij jouw mannetje of vrouwtje in het ICT-vak? Heb je altijd al een affiniteit gehad met de zorg en wil je werken bij een innovatieve zorgorganisatie en jouw expertise inzetten om alles op het gebied van ICT geolied te laten lopen? Dan is KinderThuisZorg-Nederland vast iets voor jou!

Nee, we zijn niet saai en we lopen niet achteraan...

Wij zijn geen doorsnee kinderthuiszorgorganisatie. Niet één van de velen, maar net een tikkeltje eigenzinniger en eigenlijk bevalt ons dat prima. Natuurlijk krijgen we soms tegenwind, maar we hebben de voortdurende drive om de kwaliteit van kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis in Nederland te verbeteren. Daarom durven we ook over grenzen heen te kijken en maken we ons daar hard voor. Ook op het gebied van ICT lopen we niet achteraan. KinderThuisZorg was de eerste thuiszorgorganisatie die volledig digitaal is gaan werken en een eigen app heeft ontwikkeld. Al onze kinderverpleegkundigen werken door heel Nederland en gebruiken daarbij een iPhone en iPad of Macbook en organiseren al hun administratieve werk digitaal. Dat scheelt tijd, zodat zij de handen vrij hebben om de allerbeste kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis te geven.

We zijn op zoek naar een positief ingesteld ICT-talent die kan gedijen in onze werkdrive. Jij komt straks te werken in een fijne omgeving met een cultuur van continu verbeteren en leren met oog voor jouw vakmanschap. Je wordt onderdeel van een klein en krachtig ICT- team dat werkt vanuit het servicebureau in Lichtenvoorde. Een team waarin iedereen gelijk is en gedreven om het samen elke dag weer beter te doen voor onze, medewerkers, klanten en samenleving. Past jou dit en word je hier enthousiast van, dan kunnen we jouw energie, expertise en vakmanschap goed gebruiken.

Spreek jij de ‘taal’ van onze kinderverpleegkundigen?

Het veld waarin jij werkt kent uiteenlopende informatieproducten waaronder verantwoording en het verzamelen van sturingsinformatie richting onze toezichthouders, management en medewerkers en klanten. Dit kan ook beleidsinformatie richting VWS en zorgverzekeraars zijn. De vraag naar informatie groeit met de dag, hierin ligt dus zeker een rol voor jou. Door die enorme groei is het ook nodig om meer structuur aan te brengen. Hier ligt dus een mooie kans! Daarnaast bied je servicegericht support aan onze kinderverpleegkundigen en je collega’s van het servicebureau. Je beantwoordt technische vragen over hardware, software en mobiele telefonie. Je vindt het leuk om onze kinderverpleegkundigen te trainen, hoe zij het beste met onze programma’s en apparatuur om kunnen gaan. Jij verdiept je als het ware in de ‘taal’ van verpleegkundigen en zet dit om in ICT-vraagstukken. Je beheert het MDM-systeem en neemt deel aan ICT-projecten. Je kijkt vooruit, geeft input en realiseert continue verbeteringen en komt met creatieve oplossingen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt mbo 4+ of een hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskundige informatica of business IT & Management informatiekunde;
 • Uitstekende kennis van query’s’;
 • Kennis van en vaardigheden met Microsoft 365, Power Bi en Power Query en Dax geniet de voorkeur maar is geen must;
 • Kennis van rapportageomgevingen strekt tot aanbeveling;
 • Beveiliging van bedrijfs- en persoonsgegevens zijn voor jou een vanzelfsprekendheid;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Positief, communicatief en sociaal vaardig en in staat om snel hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en hebt vooral een mensgerichte benadering;
 • Bereid tot het geven van scholingen/workshops zowel individueel als in groepsverband

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een ambitieuze zorgorganisatie met gezellige collega’s en korte lijnen;
 • Een werkomgeving waarin mogelijkheden zijn voor jouw ideeën;
 • Veel ontplooiingsmogelijkheden;
 • Een marktconform salaris passend bij je opleiding en werkervaring (cao VVT);
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging en/of een vaste aanstelling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km vanaf 10 km;
 • Een solide pensioenregeling;
 • Een hippe werkomgeving met mooie flexplekken;
 • Fitnessen tijdens je werk, we hebben deskbikes;
 • Werken in een jong team met een informele werksfeer waar collega’s van elkaar kunnen leren en elkaar aanvullen;
 • Je gaat werken met een Macbook en iPhone, wij zijn namelijk erg fan van Apple;
 • Je kunt een dag meelopen om je collega’s alvast te leren kennen en om te ervaren welke uitdagingen je tegen kunt komen.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure bij indiensttreding.

Enthousiast geworden?

Dan is het werken als ICT-medewerker bij KinderThuisZorg iets voor jou! Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te sturen naar organisatie@kinderthuiszorg.nl.

Heb je nog vragen of behoefte aan inhoudelijke informatie? Pak dan je telefoon en bel met je misschien wel aanstaande collega Wouter Buunk op het telefoonnummer 06-19356204. Heb je vragen over arbeidsvoorwaarden? Dan kun je bellen met HR via nummer 06-26764235.

Type Vacature
Organisatie KinderThuisZorg
Locatie KinderThuisZorg Lichtenvoorde
Postcode 7131 TG
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 09-11-2020
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 55891
Doorsturen Bekijk PDF

KinderThuisZorg

KinderThuisZorg is een landelijk werkende organisatie die zieke kinderen de beste zorg biedt op een plek die kinderen en ouders prettig vinden. KinderThuisZorg heeft hiervoor een uniek ontzorgpakket ontwikkeld, bestaande uit zorg thuis, zorg buitenshuis en een kinderzorghotel. KinderThuisZorg werkt met professionele medewerkers die werkzaam zijn in kleine kinderwijkteams in heel Nederland.

Meer over KinderThuisZorg