Junior Gedragswetenschapper/Ortho pedagoog
Zekere Basis

Functieomschrijving

Zekere Basis is een begeleidingssetting met het doel om jongeren tussen de 16 en 27 jaar op weg te helpen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Cliënten binnen de Zekere Basis zijn op verschillende locaties woonachtig. Zekere Basis heeft drie 24-uurszorg locaties in Enschede waar er (intensieve) begeleiding wordt geboden aan de cliënten. Naast de drie woonlocaties biedt Zekere Basis tevens ambulante begeleiding aan cliënten van verschillende leeftijden. Als (junior) gedragswetenschapper draag je de verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke begeleiding van deze cliënten. 
Op de locaties van Zekere Basis zijn enkel jongens woonachtig met een grote diversiteit aan pathologie. Als (junior) gedragswetenschapper bij de Zekere Basis heb je kennis van een licht verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met (complexe) gedrags- of psychische problematiek. Op basis van deze kennis draag je zorg voor de inhoudelijke begeleiding aan de cliënten. Daarnaast coach en begeleid je de collega’s, waarbij je gebruik maakt van jouw kennis en kunde. Door het bespreken van casuïstiek met collega’s draag je bij aan het bevorderen van de deskundigheid van de organisatie. Als (junior) gedragswetenschapper binnen de Zekere Basis heb je tevens regelmatig cliëntcontact. 
Als (junior) gedragswetenschapper heb je binnen de Zekere Basis een enthousiast team om je heen, gekenmerkt door een mix van startende en ervaren collega’s. Binnen dit huidige team is er voor jou als (junior) gedragswetenschapper veel ruimte om te leren, jezelf te ontwikkelen en je eigen creativiteit in te zetten. Zie jij jezelf werken in dit team, neem dan vooral contact op met moosterveld@zekerebasis.nl. 

Functie eisen

Als bijna WO afgestudeerde junior-gedragswetenschapper heb je binnen de Zekere Basis een enthousiast team om je heen, gekenmerkt door een mix van startende en ervaren collega’s. Binnen dit huidige team is er voor jou als (junior) gedragswetenschapper veel ruimte om te leren, jezelf te ontwikkelen en je eigen creativiteit in te zetten.

Inschaling

Voor deze vacature zijn de uren in overleg en de functie valt onder de CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. 

Type Vacature
Organisatie Zekere Basis
Locatie Lonnekerveldweg 30
Postcode 7524 PP
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Publicatiedatum 17-06-2021
Ingangsdatum 17-06-2021
Reageer voor 31-07-2021
Nummer 69129
Doorsturen Bekijk PDF

Zekere Basis

Stichting Zekere Basis begeleidt jongeren tussen de 16 en 27 jaar, veelal licht verstandelijk beperkt met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek, naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Het wonen vindt plaats op drie verschillende locaties in Enschede met alle drie hun eigen kenmerken en intensiteit van begeleiden. Daarnaast zijn er cliënten die ambulant worden begeleid.

We richten we ons op het aanleren van vaardigheden en het vergroten van mogelijkheden die de jongeren in staat stellen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Daarbij kijken we samen met hen naar hun individuele wensen, verwachtingen en talenten. Dat doen we met een betrokken, enthousiast en professioneel team.

Meer over Zekere Basis