Klinisch psycholoog (ambulant)
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij iemand die de energie voelt om te vernieuwen zonder weg te gooien wat van waarde is? Ben jij de verbindende factor tussen patiënten, huisartsen en het team? Ben jij op zoek naar ruimte voor professionele ontwikkeling, innovatie en groei? Het zelfsturende team van de polikliniek is op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte collega met een passie voor de verdere ontwikkeling en implementatie van ons zorgconcept.

Dit ga je doen

De regiebehandelaar is binnen GGNet een absoluut leading professional.
Je indiceert en verricht psychodiagnostisch onderzoek. Je verricht intakes, geeft uitvoering aan groepstherapie, stelt behandelplannen op en specialistische en intensieve psychotherapeutische behandelingen worden door jou zelf uitgevoerd. Als regiebehandelaar adviseer je medebehandelaars en stuurt deze waar nodig aan. Je rapporteert de bevindingen binnen het multidisciplinaire kernteam.

Verder ben je beschikbaar voor consultatievragen van collega’s bij hoogcomplexe casuïstiek. Jij hebt in het monitoren van de verschillende behandelingen een belangrijke rol.

GGNet heeft opleidingsplaatsen voor klinisch psychologen, psychotherapeuten en GZ-psychologen. Hun supervisor of werkbegeleider kan jij zijn. In dit kader strekt een supervisorschap van een specialistische vereniging tot aanbeveling of bieden wij de mogelijkheid om je hiervoor te kwalificeren.

Hier ga je werken

Polikliniek ambulant Winterswijk biedt hulp in een ambulante setting. Wij bieden hulp aan volwassenen in de specialistische ggz, aan vluchtelingen in de AZC’s, en werken met een eigentijds aanbod aan preventieprogramma’s. Een dynamisch team met collega’s die zich samen verantwoordelijk voelen en er zijn voor de behandeling van patiënten.

De divisie ambulant heeft naast de Polikliniek een tweetal FACT-teams. Wij zijn gericht op een sterke teamoverstijgende samenwerking. Wij hechten grote waarde aan een goede relatie met de huisartsen uit de regio en zoeken daarom in jou ook een regiebehandelaar die graag wil verbinden. 

Winterswijk is een Triple A-locatie in de Achterhoek. Wij werken vanuit het RGC Winterswijk, een aparte moderne vleugel binnen het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB).

Dit ben jij

  • Jij bent gediplomeerd klinisch psycholoog, inclusief BIG-registratie en hebt inmiddels meerdere jaren ervaring
  • Je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep
  • Je bent een echte teamplayer, een leading professional in het zelfsturende team
  • Kennis van en ervaring met de behandeling van (complexe) traumagerelateerde problematiek is een pré

Dit bieden we je

Werken in een prachtige natuurlijke omgeving met volop rust en ruimte, waar de huizenprijzen  gunstig zijn. Een aangename werk- en woonomgeving. Werken bij GGNet betekent  een uitdagende en afwisselende functie; binnen een organisatie die ruimte biedt en stimulerend is ten aanzien van vernieuwing, professionele ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €6.373,- voor Klinisch psycholoog en Max 5.280,- bij GZ-psycholoog) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33%, een scholingsbudget van €1500,- naar rato, een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Wil je meer weten over de functie? Maria Wolterinck, manager ambulant Winterswijk en klinisch psycholoog vertelt je graag meer. Ook mag je Fiona van Dijk, klinisch psycholoog binnen GGNet én het SKB bellen. Maria en Fiona zijn bereikbaar via telefoonnummer 088-933-1900 of mail naar m.wolterinck@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201823
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Winterswijk
Postcode 7101BN
Stad Winterswijk
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52202

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet