Klinisch psycholoog (FACT) - Apeldoorn
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een klinisch psycholoog en help je graag mensen met een ernstige psychiatrische aandoening? Als klinisch psycholoog binnen de Zorgeenheid Voortgezette Behandeling, maak je deel uit van een FACT-team dat zich bezighoudt met ambulante behandeling en groepsbehandeling.

Dit ga je doen
Als klinisch psycholoog heb je je eigen caseload, maar werk je ook mee aan de ‘shared caseload’. Je bent hoofdbehandelaar en hebt daarom een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen. Je indiceert en je verricht psychodiagnostisch onderzoek. Ook houd je intakes en stel je  behandelplannen op. Daarnaast behandel je patiënten op een specialistische en intensieve psychotherapeutische manier. Een steeds belangrijker onderdeel van je werk is de traumabehandeling. We verwachten op dat gebied uitgebreide kennis en ervaring.

Je rapporteert je bevindingen en adviseert behandelaars binnen het multidisciplinaire kernteam. Verder initieer je onderzoek dat je zelf ook uitvoert en je helpt mee met het ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod. Als klinisch psycholoog ben je daarnaast ook beschikbaar voor consultatievragen van collega’s bij hoogcomplexe casuïstiek.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag bij een van de twee FACT-teams die de regio Apeldoorn rijk is. Daarbinnen houden we ons bezig met ambulante behandeling en groepsbehandeling. Het FACT-team bestaat uit verschillende disciplines en biedt hulp aan patiënten met een ernstige psychiatrisch aandoening. Het team heeft een FACT-certificering en is bezig is met de hercertificering die volgend jaar moet plaatsvinden. Er vinden op dit moment wat veranderingen plaats rond de Divisie Ambulant. Naast de cliëntenzorg besteden we samen dus ook aandacht aan teamopbouw.

 

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en een BIG-registratie als klinisch psycholoog
  • Je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep
  • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €6.373,-) met daarnaast een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato), een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvangen onze Klinisch Psychologen ieder jaar een scholingsbudget van €1500,- naar rato. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Wij hebben opleidingsplaatsen voor klinisch psychologen en GZ-psychologen. De klinisch psycholoog kan ook aan het werk als supervisor of werkbegeleider. Als je supervisor bent bij een specialistische vereniging is dat daarom een pré.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Albert ten Cate (manager) via 06 10 88 25 49 of tencatea@ggnet.nl.
Type Vacature
Intern nummer 201820
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Nummer 52204

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet