Klinisch psycholoog
ZGT

Functieomschrijving

De vakgroep Medische Psychologie onderzoekt en behandelt op verwijzing van medisch specialisten poliklinische en klinische patiënten van alle leeftijdscategorieën. Aan de afdeling zijn klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, GZ-psychologen, psychologisch medewerkers en secretaresses verbonden. De afdeling realiseert verschillende opleidingsplaatsen, o.a. KP, KNP en GZ.

De psychologen zijn gekoppeld aan aandachtsgebieden. Zij verrichten werkzaamheden voor verschillende specialismen zoals psychiatrie, oncologie, cardiologie, revalidatie, bariatrische chirurgie, gynaecologie, urologie, geriatrie, neurologie en kindergeneeskunde. Binnen de aandachtsgebieden werken meerdere psychologen samen en wordt beleid gemaakt en ontwikkelingen gevolgd, specifiek voor dit aandachtsgebied. Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking tussen alle psychologen van de afdeling op gebied van algemeen beleid, ontwikkelingen en inhoudelijke onderwerpen.

Er is ruimte vrij binnen verschillende aandachtsgebieden met name psychiatrie, oncologie en bariatrie. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor andere doelgroepen. Bij de invulling van de werkzaamheden kan rekening gehouden worden met uw ervaring en affiniteit.

Functie eisen

U bent ingeschreven in het register klinisch psycholoog (wet BIG). Bij voorkeur heeft u ervaring met diagnostiek en (groeps-)behandeling binnen een (algemeen) ziekenhuis.

U bent iemand met belangstelling voor beleidsmatige zaken, onderwijs en wetenschap. Iemand die wil bijdragen aan het opleiden van collega psychologen (GZ-psycholoog en klinisch (neuro)psycholoog) en ook het praktijkopleiderschap (GZ/KP) behoort tot de mogelijkheden. Er is ook ruimte voor een aansturende rol binnen bepaalde deelgebieden waar u bijdraagt aan het ontwikkelen van de visie en positie van de psychologie. U kunt goed samenwerken met medisch specialisten en bezit een sterk communicerend vermogen; u bent verbindend en enthousiasmerend ingesteld.

Inschaling

Wij bieden u in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. U kunt rekenen op uitdagende en afwisselende baan in een stimulerende werkomgeving en samenwerking met medisch specialisten, waarbij ruimte is voor eigen ideeën voor ontwikkeling van het vakgebied. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Ziekenhuizen (FWG 70). U bent via onze vakgroep verbonden met CMS (coöperatie medisch specialisten ZGT).

Bijzonderheden

Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over onze organisatie.

Type Vacature
Intern nummer MS19-AH002
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo en ZGT Hengelo
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij mevrouw I. van Tilborg (klinisch neuropsycholoog, medisch manager), tel.: 088 7085311
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 01-05-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 45541
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT