Klompendreef 3: Begeleider Wonen minimaal 18 uur per week in Nieuw-Wehl binnen Intensieve begeleiding (uren zijn aan te vullen tot 32 uur per week)
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

Op Klompendreef 3 wonen 7 bewoners, waarvan 3 dames en 4 heren in de leeftijd van 31 tot 57 jaar, die allen een intensieve begeleiding nodig hebben. Twee van onze bewoners wonen in een eigen appartement grenzend aan de woongroep. De groep is levendig en actief. Iedere bewoner vraagt om een specifieke begeleiding, waarbij communicatie een grote rol speelt. We proberen een woonklimaat te creëren waarin onze bewoners zich vertrouwd, geborgen en veilig voelen.

Op klompendreef 3 wordt zowel individueel als in een groep gewerkt. Dit is afhankelijk van de zorgvraag welk de bewoner op dat moment stelt. We werken vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Je gaat uit van de competenties en mogelijkheden van onze bewoners en focust niet op probleemgedrag. Samen met alle collega’s werk je aan het ervaren van het gewone leven.

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op Klompendreef 3. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor Klompendreef 3 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag. Je krijgt de kans om dag- en vrijetijdsbesteding te coördineren, te organiseren en uit te voeren.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt. Je hebt ook de mogelijkheid om alleen avond- en weekenddiensten te werken.
 • Jij bent een persoon die affiniteit en ervaring heeft met onze doelgroep.
 • Voor onze bewoners is het van belang dat jij over de volgende competenties beschikt: analytisch vermogen, sensitiviteit, methodisch werken, zelfstandigheid, creativiteit en samenwerken.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Je werkt minimaal 18 uur per week. Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Klompendreef 3 via Klompendreef3@elver.nl of 0314-696973.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Eventuele geschikte herplaatsingskandidaten hebben een voorrangspositie.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Klompendreef 3
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Klompendreef 3 via Klompendreef3@elver.nl of 0314-696973.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 30-07-2019
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 47498
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver