KNF Laborant
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Voor onze afdeling Klinische Neurofysiologie van het Neurocentrum van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een
Laborant Klinische Neurofysiologie

Ben jij een ervaren en enthousiaste laborant Klinische Neurofysiologie en wil je graag werken in een uitdagende omgeving waar complexe zorg geboden wordt aan een diverse patiëntengroep, met daarnaast ruimte voor eigen ontwikkeling? Dan hebben wij een interessante vacature voor je!

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

De afdeling
De afdeling Klinische Neurofysiologie (KNF) bestaat uit een enthousiast team van 8 laboranten, 3 leerling laboranten, 1 slaaplaborant, 1 physician assistant, 2 arts-assistenten en 3 klinisch neurofysiologen. Binnen ons team staan teamwork, doelmatig werken en kwaliteit hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

Als laborant Klinische Neurofysiologie ben je zelfstandig, of samen met een collega laborant of klinisch neurofysioloog, verantwoordelijk voor het uitvoeren, interpreteren, uitwerken en verslag leggen van diverse KNF/functie-onderzoeken met betrekking tot het centrale en/of perifere zenuwstelsel.
Denk hierbij aan EEG (o.a. 24-uurs registratie), EMG, EP, TCD/Duplexonderzoek, AFO, SSEP/VEP/BAEP, Duplex carotiden/intracranieel, tremorregistratie, assisteren bij botox behandeling, vaatonderzoek voor de vaatchirurgie en zenuwecho. Daarnaast doe je de monitoring tijdens operaties (IONM) voor o.a. de neurochirurgie en vaatchirurgie. Je voert deze onderzoeken uit op de afdeling KNF, maar ook op de SEH, verpleegafdelingen, diverse IC’s en de OK en treft hierbij zeer uiteenlopende patiëntengroepen.

Ook is er in samenwerking met de afdeling KNO en longgeneeskunde een slaapcentrum waarvoor de afdeling KNF poly(somno)grafie verricht. Je denkt mee over de ontwikkeling van het beleid op de afdeling en kijkt samen met je collega’s steeds naar verbetermogelijkheden.
Wij zoeken een enthousiaste collega die wil participeren in alle onderzoeken en in nieuwe ontwikkelingen, zoals het langdurig monitoring op de IC, OK en stroke-unit. Daarnaast behoort het meewerken aan de opleiding van de arts-assistenten neurologie en studenten technische geneeskunde van de UT tot het takenpakket. Tevens ben je betrokken bij aandachtsgebieden zoals infectiepreventie, scholing, apparatuur en werkinstructies.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding klinische neurofysiologie en ruime ervaring. Ook studenten die de opleiding tot laborant KNF bijna hebben afgerond nodigen we uit om te reageren.
  • Bereikbaarheidsdienst hoort tot het takenpakket.
  • Enthousiast, ordelijk, nauwkeurig, stressbestendig en initiatief rijk zijn begrippen die op jou van toepassing zijn.
  • Je hebt een positieve en flexibele werkinstelling, beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte, professionele houding.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag in een team.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met applicatie/ICT.

Wij

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 32 / 36  uur per week
Salaris: FWG 50
CAO: Ziekenhuizen

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-03-2021
Reageer voor 21-06-2021
Ingangsdatum 08-03-2021
Nummer 59109

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente