Leerling begeleider ouderen
's Heeren Loo Oost-Nederland

Informatie

In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op kracht, aanleg en talent bij de cliënt. Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan, of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliënten een brede zorgvraag. Want naast de verstandelijke beperking gaan zij ook fysiek achteruit en kan er sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je er voor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft.

Informatie
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval verlies je de behoefte van de cliënt nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woon- of werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt, waarbij jij de kaders bewaakt. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Je gaat als leerling-medewerker aan de slag bij deze woning. Je volgt 1 dag in de week les. Je leert op methodische wijze de vragen van cliënten te ondersteunen. Je persoonlijk ontwikkeling komt ook aan bod en je zet in om je competenties te ontwikkelen. Deze competenties gebruik je bij het ondersteunen van de cliënten, maar ook bij de vele contacten die er nodig zijn rondom hun ondersteuning. Gedurende je opleidingsjaren krijg je de ruimte om je talenten in te zetten en ontwikkelen.

Functie-eisen

 • je bent minimaal 18 jaar, wanneer je instroomt als leerling in september 2020;
 • je bent in het bezit van een diploma VMBO-TL, VMBO kader, MAVO of HAVO, MBO niveau 2 of 3.
 • je bent in staat om zelfstandig en flexibel te werken en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar (ook in de avonden, weekenden en tijdens feestdagen).
 • Je handelt vanuit de wensen en behoeften van de cliënt en zijn omgeving.


Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden jou een contract gedurende je opleidingsperiode met uitzicht op een vastdienstverband na het afronden van je opleiding
 • Wij betalen je volledige les en boekengeld.
 • Een fijne leeromgeving met begeleiding en ondersteuning tijdens je opleidingstraject.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie het CAO gehandicaptenzorg).
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35


Contactinformatie
Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Pamela de Man en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op: 06-12804409.

Je ook elke maandagochtend van 10:00-11:00 uur al je vragen stellen via de live chat op instagram. Je kunt met vinden als recruiter_pamela en ik zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden.

De gesprekken staan gepland op 10 juni 2020.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Over 's Heeren Loo
In Voorst hebben we een locatie waar we zorg en ondersteuning bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking. We huren een vleugel in één van de woonzorgcentra. Hierdoor kunnen we nauw met elkaar samenwerken en gebruik maken van ieders expertise. Op deze manier kunnen we de zorg voor en ondersteuning van onze cliënten optimaliseren.

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-05-2020
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 53018
Doorsturen Bekijk PDF

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland