Managementassistent
ZGR

Functieomschrijving

Voor uitbreiding van ons directiesecretariaat zijn wij op zoek naar een managementassistent. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van onze directeur-bestuurder. Daarnaast ondersteun je de communicatieadviseur en overige managementassistentes bij interne en externe communicatie activiteiten.

Je hebt een feilloos gevoel voor spelling, dus kom maar op met die ‘d’ en ‘t’s. Dat heb je hard nodig, want je zult veel brieven en teksten schrijven. Bijvoorbeeld de nieuwsbrieven voor medewerkers, cliënten/bewoners en vrijwilligers.

Je notuleert vergaderingen van de ondernemingsraad en de raad van toezicht en andere voorkomende overleggen. Goed notuleren is een vak apart. Niemand wil een ellenlang verslag, dus je bent een kei in het maken van samenvattingen. Je weet wat er speelt in de organisatie, zodat je alles in de juiste context kunt plaatsen.

Jij hebt de touwtjes in handen als het gaat om plannen van vergaderingen of afspraken met meerdere deelnemers. Geen gemakkelijke taak met al die agenda’s die al maanden vooruit vol gepland staan met allerlei afspraken. Daar word jij niet warm of koud van. Voor jou is die puzzel de uitdaging waard.

Ook voor de inkoop van kantoorartikelen moeten ze bij jou zijn. Je houdt de voorraad bij en bestelt nieuw materiaal.

Kortom, jij zorgt er  - samen met jouw collega - voor dat alles op rolletjes loopt.

Functie eisen

Een goede managementassistent heeft vele talenten. Teveel om op te sommen. Dit vinden wij het allerbelangrijkst:

  • Diploma op minimaal MBO 4 niveau richting secretaresse/managementassistent
  • Kennis van Office 365, Wordpress en Mailchimp is een pré.
  • Jouw glimlach is goud waard, want jij weet als geen ander dat een eerste indruk allesbepalend is.
  • Snel kunnen schakelen tussen veel ad-hoc zaken en daarbij goed prioriteiten kunnen stellen.
  • Klantgericht maar ook niet té. Je weet daarin goed te balans te bewaren met jouw eigen grenzen.

Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het hart van Salland wonen.

Inschaling

Wij bieden jou een afwisselend, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. De uren zijn in overleg bespreekbaar tot maximaal 20 uur gemiddeld per week.

Het betreft een contract voor in eerste instantie 1 jaar met de intentie om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.870,58 (functiegroep 40) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR in Raalte
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jarno Kleine Manager Klantsupport 06-5144 9533
Functie(s) Managementassistent
Publicatiedatum 09-09-2019
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 02-10-2019
Nummer 48169
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij een goed leven in eigen regie. Dat doen wij zowel thuis bij onze klanten als op onze woonzorglocaties.

Meer over ZGR