Manager Bedrijfsvoering, ICT & Control voor 28 uur per week
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Functieomschrijving

Functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zakelijke en ondernemende manager. Als Manager Bedrijfsvoering, ICT & Control draag je zorg voor de nodige systemen, processen en informatie om Kadera te ondersteunen in het realiseren van haar ambities. Je coördineert en bewaakt het financiële deel van de planning & controlcyclus en draagt bij aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze bedrijfsvoering en business control. Je geeft leiding aan Financiën, Facilitair en Inkoop, HR en Secretariaat (circa 8,5 FTE) en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert aan de Directeurbestuurder en bent lid van het MT.

Functie eisen

Profiel

Je bent in het bezit van een HBO-diploma (bijvoorbeeld: bedrijfskunde / bedrijfseconomie) en beschikt over leidinggevende ervaring in bij voorkeur een soortgelijke functie. Je hebt aantoonbare ervaring in het sturen op een gezonde bedrijfsvoering en bent in staat om beleid te vertalen en te verankeren in de bedrijfsvoering. Je hebt kennis van en inzicht in de administratieve organisatie en bedrijfseconomische processen. Je coördineert het opstellen van jaarplannen en (meerjaren)begrotingen en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening. Je oordeelsvorming is onafhankelijk. Je denkt en handelt resultaatgericht, hebt overwicht en toont je verantwoordelijk. Je hebt oog voor de effecten van besluiten op Kadera. Mensen vinden het prettig om met je samen te werken.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid een omzetting naar onbepaalde tijd. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 11 (max. € 4.902,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).

 

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie

Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door J. Elshof, waarnemend Directeurbestuurder, via telefoonnummer 088-4222495 op 12 februari tussen 14:00 en 16:00 uur en op 14 februari tussen 09:00 en 11:00 uur. Je kunt je sollicitatie tot 19 februari a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 26 en 28 februari 2019*

 

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera
Postcode 8011GD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Jos Elshof
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 05-02-2019
Reageer voor 19-02-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43470
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Stichting Kadera aanpak huiselijk geweld vindt huiselijk geweld onacceptabel. Het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld is onze core business. Wij geven hier invulling aan middels preventie, vroegsignalering, ambulante trajecten, opvang en nazorg. Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld