MBO verpleegkundigen met deskundig talent in de psychogeriatrie. Regio Almelo, Borne en Hengelo.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jíj?

Heb jij al enige kennis en ervaring binnen de psychogeriatrie? Kun jij vanuit jouw verpleegkundig inzicht op correcte wijze aanpakken, doorpakken en kordaat optreden binnen een gesloten afdeling? Ben jij een voorbeeld voor jouw teamcollega’s, sta jij open voor nieuwe inzichten en weet jij deze ook over te brengen op het team? Wij gaan dan graag met jou in gesprek.

Wat wil jíj?
TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?
Mede vanwege interne doorgroei, zijn wij op zoek naar meerdere gediplomeerde MBO verpleegkundigen binnen onze PG afdelingen.

Regio’s:                Almelo, Borne en Hengelo
Locaties:              Almelo (het Weggeler)
                            Borne (het Dijkhuis)
                            Hengelo (het Hof)
Afdelingen:          gesloten psychogeriatrie
Aantal uur:          in overleg afhankelijk van locatie, 24-32 uur per week


Binnen TMZ worden MBO verpleegkundigen op hun waarde geschat en ook als zodanig ingezet en uitgedaagd. Geen dag is hetzelfde waardoor jij scherp blijft en niet stilstaat. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de cliënten kwaliteit van leven te bezorgen en dit ook samen te doen.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als MBO verpleegkundige verleen jij zelfstandig verpleegkundige zorg, in gemiddeld tot hoog complexe instabiele situaties waarbij meerdere ziekten en beperkingen elkaar beïnvloeden. In je werk krijgt je te maken met wisselende rollen waaraan jij moet voldoen en waartussen jij voortdurend switcht.

Jij zorgt voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Naast het leveren van kwalitatieve zorg, stel jij het zorgdossier op, coördineer en plan jij de zorg en assisteer jij bij medisch-technische handelingen. Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daar naar.

In gesprek
Jij informeert, adviseert en instrueert de cliënt en diens netwerk omtrent de gezondheidssituatie.  Goed contact met het netwerk rond jouw cliënt staat dus voorop. In onze ‘teams voor persoonlijke zorg’ hebben namelijk ook naasten een belangrijke rol. Jij weet welke disciplines, ook buiten TMZ, betrokken kunnen worden om keuzes te maken ten aanzien van mogelijkheden en consequenties in de zorg en begeleiding.

Breder en dieper
Jij kijkt breder dan jouw eigen team en hebt contact met alle professionals rond jouw cliënt. Een open werkhouding met ruimte voor feedback spreekt vanzelf. Jij bent een samenwerkingspartner die prima rapporteert, overlegt en overdraagt.

Op de hoogte blijven
Als professionele MBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

Wat staat er tegenover?

Wat staat er tegenover?

 • Salaris FWG 45 (max. € 3.234,69 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Diploma MBO-V;
 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

MBO Verpleegkundigen vertalen hun kennis naar de praktijk. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen? Neem contact op met Recruitment via werken@triviummeulenbeltzorg.nl;
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE043
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Recruitment
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 07-06-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 63383

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)