Medewerker Bediening (20-22 uur p/w) Zelhem
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Onze locaties in Laag-Keppel en Zelhem bieden een unieke werkomgeving, voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn om goede zorg te leveren. Betrokkenheid, inzet en collegialiteit zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de sfeer in onze organisatie. Saamhorigheid is binnen De Gouden Leeuw Groep dan ook sterk aanwezig, zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en onze cliënten en bewoners. Dit maakt dan ook dat eenieder zich snel ‘thuis’ voelt binnen onze organisatie.

 

Onze bewoners en tijdelijke cliënten kunnen dagelijks gebruikmaken van het restaurant in de lounge of kiezen voor een verzorgde maaltijd in hun eigen appartement. Tevens wordt er van de lounge gebruik gemaakt voor het ontvangen van bezoek of gezelligheid onder elkaar.

 

Voor onze Woonzorgvoorziening/Zorghotel in Zelhem zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar twee nieuwe collega's:

 

Medewerker Bediening (20-22 uur p/w)

 

Taken:

·         Serveren van dranken en maaltijden

·         Klaarzetten van ontbijt- en lunchbuffet

·         Verzorgen van maaltijden op de kamers

·         Bewaken van houdbaarheid en hygiëne (HACCP)

·         Schoonhouden van de werkomgeving en apparatuur

 

Functie eisen

Wat wij van jou vragen

Om onze bewoners en gasten optimaal te kunnen bedienen zoeken wij een goedverzorgde, energieke en gemotiveerde medewerker bediening die oog en oor heeft voor de onze bewoners en gasten in het zorghotel. Ervaring in de bediening is een grote pré. Je bent zelfstandig, gastgericht, enthousiast en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

Inschaling

Wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische, maar zeer betrokken organisatie, waar persoonlijk contact centraal staat en je jezelf snel thuis zult gaan voelen! Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Horeca.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan middels onderstaand sollicitatieformulier.

Wij nemen dan contact met je op. Heb je zelf nog vragen? Neem dan contact op met Margaret Blijleven (Manager Zorg locatie Zelhem) via 0314-628200.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Zelhem
Postcode 7021CP
Stad Zelhem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Medewerker restaurant
Publicatiedatum 05-09-2019
Ingangsdatum 5-9-2019
Reageer voor 21-09-2019
Nummer 48086
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Onze woonzorgvoorziening/zorghotel is gevestigd in het centrum van Zelhem. ‘Het creëren van een prettige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoon¬lijke (zorg)wensen centraal staan’ is één van de belangrijkste uitgangspunten van De Gouden Leeuw Groep. De kleinscha¬lige opzet van de voorzieningen en de continue aanwezigheid van professionele zorgverlening zijn waardevolle aspecten die bijdragen aan een vertrouwd en veilig gevoel. Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Meer over De Gouden Leeuw Groep