Medewerker cliëntenregistratie
Frion

Functieomschrijving

Medewerker cliëntenregistratie

36 uur per week

 

In deze omgeving kom jij te werken

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassenen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Omdat de professionals die dagelijks werken met deze personen het beste kunnen bepalen wat hiervoor nodig is, hebben zij ruimte nodig om zoveel mogelijk zelf beslissingen te kunnen nemen. Daarom werken ze in resultaatverantwoordelijke teams.

Het is voor Frion van essentieel belang dat haar cliëntenregistratie op orde is teneinde optimale zorg te kunnen verlenen. 

 

Wat wij zoeken

Als medewerker cliëntenregistratie ben jij binnen Frion een onmisbare schakel tussen cliënt, collega, zorgkantoor, gemeenten en SVB. Jij bent de betrouwbare, zorgvuldige en oplettende collega. Samen met het team zorg je voor een betrouwbare en overzichtelijke vastlegging van gegevens.

Ben jij die betrouwbare, doortastende en zorgvuldige administratief medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Wat wij zoeken

Als medewerker cliëntenregistratie ben jij binnen Frion een onmisbare schakel tussen cliënt, collega, zorgkantoor, gemeenten en SVB. Jij bent de betrouwbare, zorgvuldige en oplettende collega. Samen met het team zorg je voor een betrouwbare en overzichtelijke vastlegging van gegevens.

Ben jij die betrouwbare, doortastende en zorgvuldige administratief medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit ben jij

Als medewerker cliëntenregistratie:

  • Werk jij mee aan het verzamelen, registreren, controleren, archiveren en inzichtelijk maken van cliëntgegevens met als doel een juiste en volledige cliëntenregistratie en volledige, tijdige en foutloze facturering van de zorg;
  • stel jij samen met je collega’s, op basis van input, standaard overeenkomsten en verklaringen op;
  • zorg jij samen met je collega’s voor controles op de juistheid en rechtmatigheid van de cliëntenregistratie, koppelen jullie afwijkingen terug aan de teams en voeren jullie regie op tijdige aanpassing;
  • heb je kennis van de huidige wet- en regelgeving omtrent de WLZ, WMO en JW
  • onderhoud jij samen met je collega’s externe contacten met instanties en organisaties in het kader van informatieoverdracht en samenwerking;

Wat wij vragen

Jij hebt een afgeronde relevante MBO opleiding op administratief gebied met ervaring op meerdere deelgebieden. Kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en het berichtenverkeer van de WLZ, WMO en JW. Ervaring met Plancare is een pré.

Ervaring met administratie in de zorg, de dienstverlening van Frion en inzicht in relevante werkprocessen is noodzakelijk om snel aan te kunnen haken bij waar Frion voor staat.

Inschaling

Wat bieden wij?

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg en afhankelijk van uren, opleiding en ervaring.  

Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep Clientregistratie
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 08-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Ingangsdatum 08-11-2019
Nummer 49447

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion