Medewerker gastvrijheid en voeding Elisabeth Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor het Elisabeth in Delden, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega. Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij.
Het ontvangen en begeleiden van gasten is iets wat jij graag doet. Je heet welkom, verzorgt en serveert maaltijden en dranken, geeft advies en verzorgt eenvoudige administratieve taken. Je zorgt ervoor dat gasten de omgeving beoordelen als sfeervol en gezellig. Naast het ontvangen van gasten en restauratieve werkzaamheden zorg je ervoor dat de eigen werkomgeving verzorgd en schoon is en dat werkzaamheden goed georganiseerd zijn. Je hebt humor en een positieve levensinstelling. Je speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de bewoners en dat maakt jou bijzonder.

Jij bent

 • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk.
 • In staat om in teamverband en zelfstandig te werken.
 • Kennis van HACCP regelgeving.
 • In het bezit van computervaardigheden, aanvullende kennis van gastvrijheidsconcepten, producten en apparatuur.
 • In staat eenvoudige administratieve werkzaamheden te verrichten
 • Kennis op MBO (niveau 3), bijvoorbeeld opleiding zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer.
 • Bij voorkeur ervaring in de horeca.

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf.
 • Samenwerking in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team.
 • Beloning volgens cao VVT FWG 30.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-240
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gea Zegger- Paskamp, telefoonnummer 06-39853950.
Functie(s) Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Publicatiedatum 03-09-2019
Reageer voor 19-09-2019
Ingangsdatum 03-09-2019
Nummer 48041

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland