Medewerker personeelsadministratie
Estinea

Functieomschrijving

Ben jij op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving?

Ben jij in staat om je hoofd koel te houden tijdens drukte?

Zie jij een uitdaging in het efficiënt beheren en coördineren van de administratie?

 

Waar kom je te werken?

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker personeelsadministratie. Als medewerker personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor het hele administratieve proces met betrekking tot personeel, beheer en de coördinatie daarvan. Zo zorg je voor een accurate verwerking van de personeelsgegevens, verzorg je correspondentie en ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van management informatie. Daarnaast verzorg je de administratieve afhandeling van de in-, door- en uitstroom van personeel.

Als medewerker personeelsadministratie kom je te werken binnen de afdeling P&O van het centraal bureau. Het team bestaat naast 3 medewerkers personeelsadministratie uit 5 P&O adviseurs, één beleidsadviseur P&O en twee opleidingscoördinatoren met wie je nauw samenwerkt.

Functie eisen

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een collega die met veel enthousiasme en oprechte aandacht deze functie van medewerker personeelsadministratie gaat vervullen. Je bent discreet, klantvriendelijk en servicegericht. Je kunt prioriteiten stellen, je bent flexibel ingesteld en stressbestendig. Je hebt een proactieve en signalerende werkhouding en je vindt het een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zelfsturend team. Je bent in staat overstijgend te denken en doet verbetervoorstellen voor het optimaliseren van processen op de afdeling.

 

Pas jij bij Estinea?

  • Je beschikt over een mbo 4 diploma, richting personeel & arbeid
  • Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van HR
  • Je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • Computerprogramma’s maak je je snel eigen
  • Je beschikt over goede schrijfvaardigheden.

Inschaling

Wat beiden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

 

Past Estinea bij jou?

  • Je krijgt een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week. Of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
  • De inschaling is in FWG 3.0 schaal 35 conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer voor 23 september met de knop ‘Solliciteer direct!’ knop. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 24 september in Aalten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met Sabrine, Kim of Charèl via telefoonnummer 088-4950260.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Bedrijfsbureau te Aalten
Postcode 7121 AE
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Medewerker P&O
Publicatiedatum 11-09-2019
Reageer voor 23-09-2019
Nummer 48230

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea