Medewerker Veiligheid en Toezicht, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg Zutphen 27 tot 36 uur per week (uren in overleg)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

 

Voor de locatie Verlengde Ooyerhoekseweg,  Zutphen zoeken we:

Medewerker Veiligheid en Toezicht 27 tot 36 uur per week (uren in overleg).

De Piet Roordakliniek (PRK) is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan mannen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. De cliëntgroep in deze kliniek kenmerkt zich door problematiek op verschillende gebieden, namelijk persoonlijkheidsproblematiek (met name antisociale persoonlijkheidsstoornis), verslaving, criminaliteit en psychiatrische problematiek. De Piet Roordakliniek biedt gestructureerde behandeling aan deze groep cliënten door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende problemen.

De kliniek bestaat uit twee locaties. Locatie Zutphen biedt een gesloten en besloten setting. Locatie Apeldoorn biedt een open setting. In Zutphen wordt diagnostiek verricht, er wordt gewerkt aan motivatie en de behandeling wordt opgestart. In Apeldoorn vindt vervolgbehandeling plaats en wordt er verder gewerkt aan resocialisatie. De totale behandelduur is gemiddeld 1 jaar.

Voor het team van de PRK in Zutphen zijn we momenteel op zoek naar meerdere Medewerkers Veiligheid en Toezicht ( object beveiliger/ security host)

De Medewerker Veiligheid en Toezicht is als object beveiliger / security hosts het gezicht van de kliniek, het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en cliënten. Je geeft invulling aan het door Tactus gewenste gastheerschap en je waarborgt tegelijkertijd op een juiste wijze de veiligheid. Dat doe je door toegangscontroles te houden, het uitvoeren van brand-, sluit- en specifieke controlerondes. Als er iets aan de hand is, ben jij degene die de juiste hulptroepen inschakelt en maak je dagrapportages op. Kortom: jij bent van alle markten thuis en je voelt je prettig bij een combinatie van beveiliger en gastheer.

Je werkt in wisselende diensten: 7.00 uur tot 15.00 uur; 15.00 tot 23.00 uur; 23.00 tot 7.00 uur.

Overige taken zijn:

 • zorgdragen voor de veiligheid als ploegleider BHV
 • afhandelen van (telefonische) contacten
 • bedienen van de telefooncentrale
 • ontvangen en zorgdragenvoor de afhandeling van binnenkomende (telefonische) contacten/verzoeken
 • verrichten lichte administratieve werkzaamheden

Dit breng je mee

Van een Medewerker Veiligheid en Toezicht vragen wij het volgende:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot bewakings-/beveiligingsbeambte op MBO niveau 2 & 3 (harde eis).
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.
 • Je beschikt over een EHBO-diploma/BHV-diploma.
 • Je bent bereidt interne cursussen op het gebied van agressiebeheersing en verslavingszorg te volgen.
 • Je bent in staat zelfstandig opdrachten uit te voeren.
 • Je beschikt over een resultaatgerichte, pro-actieve houding.
 • Je hebt een flexibele, servicegerichte instelling en affiniteit met de doelgroep.

Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingedeeld in functiegroep 30, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 1.660,- en maximaal € 2.471,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Interesse

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie tegemoet!

Deze vacature zal gedurende een langere tijd open staan en op basis van reacties zullen meerdere sollicitatierondes worden gehouden.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-099
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 27
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot, Manager. Telefoonnummer 06-53615323
Functie(s) Begeleider niveau 3
Medewerker Veiligheid & Toezicht
Publicatiedatum 29-05-2019
Ingangsdatum 31 december 2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 45867
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg