Medewerker Wonen met Zorg 10-14 uur/uren in overleg
't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Functieomschrijving

Je bent een cliëntvriendelijke, sociale en zelfstandige vrouw/man die oprecht plezier beleeft aan het zorgen voor anderen.

Je zorgt als gastvrouw/heer samen met de collega's in de avonduren voor de sfeer en gezelligheid, helpt bij het uitserveren van het avondeten-en drinken en levert een bijdrage aan de algemene dagelijkse levensbehoeften van de cliënten (ADL).Je houdt rekening met de behoeften van de cliënten en speelt daar met je sociale vaardighedenJe signaleert afwijkingen en onveilige situaties.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een relevant diploma bijvoorbeeld het diploma Helpende Zorg en Welzijn/MMZ.

Je hebt affiniteit met de doelgroep van de verschillende afdelingen van WmZ en kunt je goed inleven in hun belevingswereld.

Je hebt geduld, doorzettingsvermogen. ‘Niets moet, bijna alles kan’ is ook jouw uitgangspunt in de omgang met de cliënten.

Je bent flexibel inzetbaar: minimaal 3 tot 4 dagen(van 16.00-20.30 uur). Contracturen in overleg.

Je herkent je in onze kernwaarden ''rationeel, adequaat en no-nonsense''

Inschaling

FWG 25

Bijzonderheden

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis is een zelfstandige, kleinschalige zorgorgansatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en midden in de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In 't Dijkhuis kennen we elkaar, zijn betrokken en belangstellend en vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega's. Niet voor niets hebben wij in 2017-2018 en 2018-2019 het keurmerk voor 'Beste werkgever' ontvangen!

 

Je kunt voor indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)overleggen. 

Nadere informatie bij Annemarie Toorneman(teamcoördinator Wonen met Zorg).Tel.0570-541644, of op de website van 't Dijkhuis. 

Kijk voor een indruk van onze organisatie en de afdelingen op onze website. Onder de rubriek WERKEN vind je filmpjes van medewerkers die vertellen over hun werk bij 't Dijkhuis.

 

 

Type Vacature
Organisatie 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Annemarie Toorneman
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-01-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56208
Doorsturen Bekijk PDF

't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over 't Dijkhuis, woon-, zorg- en dienstencentrum