Zorgprofessional met flexibele instelling, Regio Twente TOF team
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Functieomschrijving

Wat wil jij?

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort een 9,1 op Zorgkaart Nederland in 2019!
Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. De TMZ Academie speelt daarin een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijk je wat de Academie jou te bieden heeft. TMZ heeft daarnaast veel verschillende diensten in huis. Daardoor heb jij veel mogelijkheden te switchen en door te groeien.

Als Verzorgende IG of MBO verpleegkundige in het TOF team versterk jij de zorgteams bij ziekteverzuim en bij toename van cliënten. Je wordt daarbij in 1 jaar steeds maximaal 3 maanden met vaste contracturen ingezet op een afdeling. Zo draag je bij aan flexibilisering van de zorg, het ontlasten van de teams en vul jij je cv aan met een diversiteit aan werkervaring.

TOF staat voor Talent, Ontwikkeling en Flexibiliteit. Dit team is gericht op flexibel werken in zorgteams. Het TOF-team is binnen TMZ vast onderdeel van de flexibele schil waarbij je in 1 jaar 4 afdelingen leert kennen en ondersteunt. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te oriënteren en om ervaring op te doen binnen verschillende afdelingen.

Zorg verlenen en regelen
Als professioneel zorgverlener heb jij een belangrijke rol. Jij bent de vakkundige zorgverlener, het aanspreekpunt voor cliënt en familie. Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen. Daarbij staat de kwaliteit van leven van cliënten altijd voorop.

In gesprek
Natuurlijk ben je continu met elkaar in gesprek. Want als TMZ staan wij voor persoonlijke zorg. Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid. In het multidisciplinair overleg breng jij mogelijke knelpunten in.

Op de hoogte blijven
Als zorgprofessional vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een goed leerbedrijf.

Functie eisen

Jij hebt nodig:

  • Diploma VIG, MBOV;
  • BIG-registratie (bij MBOV);
  • Flexibiliteit in werkdagen en werktijden, aanpassingsvermogen
  • Goede communicatieve vaardigheden en een sociale instelling
  • Talent voor plannen en organiseren
  • Brede interesse in je vakgebied, kwaliteit en deskundigheidsbevordering
  • Kennis van de regionale sociale kaart;
  • In bezit van rijbewijs en beschikking over een auto
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

 

Inschaling

Wat staat er tegenover?

 • Salaris en FWG inschaling afhankelijk van functieniveau en ervaring;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN
Type Vacature
Intern nummer R019.029
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg - diverse locaties
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marina Wessels
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-01-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-05-2020
Nummer 45042

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)