Training Loopbaan APK op 6 en 7 september

04-07-2016

Vandaag de dag hebben we te maken met een sterk en snel veranderende arbeidsmarkt, nieuwe wet- en regelgeving en een andere visie op werk en inzetbaarheid. Om medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van de eigen regie in hun loopbaan om daarmee duurzaam inzetbaar te zijn is de training Loopbaan APK ontwikkeld.


De training is bedoeld voor medewerkers bij wie er een wens of aanleiding is om in beweging te komen in de loopbaan. De training wordt gegeven door Petra Harink, adviseur ZorgSelect. ZorgSelect is de servicetak van WGV Zorg en Welzijn. De adviseurs van ZorgSelect bieden ondersteuning bij werving en selectie, loopbaan- outplacement- en re-integratietrajecten en testen.


Meer informatie
De training bestaat uit 2 sessies van 3 uur en vindt plaats op dinsdagochtend 6 september en woensdagochtend 7 september van 9.00 tot 12.00 uur. De sessies vinden plaats bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, 7418 AH Deventer. Voor leden van de vereniging kost deelname aan de training €150,00 per persoon. De kosten voor niet-leden zijn € 300,- per persoon.

Indien u liever op een ander moment deelneemt aan deze training, laat u dat dan weten door een e-mail te sturen. Het is ook mogelijk om de training in company te verzorgen. 


Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de training / aanmelden