Sterk in je werk, zorg voor jezelf

10-11-2016

Het kan ineens gebeuren: je werkt in zorg en welzijn en je baan verandert of verdwijnt. Ben je er klaar voor wanneer dat gebeurt? De adviseurs van ZorgSelect helpen je graag op weg met een persoonlijk gesprek. Het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf!’ heeft als doel werknemers in de zorg arbeidsmarktfit te maken en te houden.


Ben je werkzaam in (thuis)zorg of welzijn, ben je 45+ en functioneer je maximaal op mbo-2 niveau? Dan kunnen de adviseurs van ZorgSelect jou, door middel van een persoonlijke aanpak, helpen een beter inzicht in jouw arbeidsmarktpositie te geven. En daarmee een impuls aan jouw loopbaan. Dit draagt bij aan het vergroten van de kans op werkbehoud of nieuw werk, binnen en buiten zorg en welzijn. Meer informatie vind je in de flyer.

De doelstelling is om landelijk zo'n 5.000 medewerkers binnen zorg en welzijn te faciliteren sterker te worden in hun werk.
WGV Zorg en Welzijn geeft uitvoering aan dit project in Oost-Nederland, waarbij de adviseurs van ZorgSelect worden ingezet. Projectleider is Petra Harink, adviseur ZorgSelect. Neem voor meer informatie/vragen contact op via telefoonnummer 088 255 66 50, of stuur een mail.

Meer informatie vind je op de website: www.sterkinjewerk.nl. Via deze website kun je je ook aanmelden.

Het project is een samenwerkingsverband van werkgevers- en werknemersorganisaties. Het ministerie van VWS heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor dit project, dat loopt van 11 november 2016 tot medio 2018.