Nu al in de zomervakantie ervaring binnen de gehandicaptenzorg opdoen naast jouw opleiding tot Begeleider?
Elver

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende vakantiebaan in de gehandicaptenzorg tussen 1 juni en 1 oktober 2020? Lees dan meteen verder!

Waarom deze zomer bij Elver werken?

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen binnen Wonen en/of Dagbesteding deze zomer naast jouw huidige opleiding. Daarnaast leer jij verschillende doelgroepen kennen en kan jij jouw kennis vanuit je studie inzetten. Wellicht ben jij een toekomstige collega van Elver? :-)

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent tussen 1 juni en 1 oktober 2020 minimaal 4 aaneengesloten weken beschikbaar voor ons.

  • Wij vragen van jou dat jij bezig bent met een zorgopleiding vanaf niveau 3 en minimaal 1 stage hebt afgerond. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende (IG), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

  • Beschik jij al over een niveau 3 of 4 zorgdiploma en ben jij met een vervolgopleiding bezig? Dan nodig ik jou ook van harte uit om te solliciteren naar deze baan.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Een superleuke en uitdagende zomerbaan bij Elver waarbij jij veel ervaring op gaat doen!
  • Je krijgt een contract voor minimaal 25,2 uur per week voor 4 tot 6 weken. Tijdens jouw gesprek stemmen we samen jouw uren, periode en salaris af.
  • Tijdens jouw gesprek stemmen wij jouw voorkeuren af qua doelgroep en locatie, zodat wij de juiste match kunnen maken tussen jou en het team.
  • Na jouw vakantie krijg jij eventueel de kans om bij Elver te blijven werken voor avond- en weekenddiensten.
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan jouw CV en brief door naar mij (Kylie Helmink) via khelmink@elver.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om aan te geven of je in aanmerking komt voor deze zomerbaan. Voldoe jij aan de eisen? Dan nodig ik je uit voor een gesprek en kan jij deze zomer aan de slag!

* Wil je eerst nog antwoord op jouw vragen? Bel of stuur een Whatsapp naar mij via 06-23988967 (of mail via khelmink@elver.nl). Ik zie jouw bericht graag tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Whatsapp naar mij via 06-23988967 (of mail via khelmink@elver.nl)
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 28-01-2020
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 50983
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver