ONDERSTEUNER BIJ DE TYEHOF te DEN HAM
Baalderborg Groep

De bewoners van  woonvoorziening de Tyehof zijn  zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

 Ondersteuner (m/v) voor 25,2 uur per week

 Wie wil ons team komen versterken met een duidelijke voorkeur voor de ouder  wordende cliënt, de hulpvraag van deze cliënten is voor zowel wonen als dagactiviteiten.

Waar ga je werken?

De Tyehof in Den Ham is een woonvoorziening  waar 19 cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking wonen. Er wordt zorg geboden aan de ouder wordende en dementerende cliënt. Tevens zijn er binnen de Tyehof  6 appartementen waar cliënten zelfstandig wonen, met begeleiding op maat.  De Tyehof biedt gerichte dagbesteding aan de cliënten die  overdag thuis zijn.

Wat ga je doen?

Als ondersteuner ben je  verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. Als ondersteuner werk je nauw samen met de persoonlijk ondersteuner. Je schrijft bijvoorbeeld de jaarlijkse ondersteuningsplannen, onderhoudt het contact met familie en voert taken uit die voortkomen uit de rapportages en vanuit de zogenoemde ‘teamtaken’. Vanuit deze verantwoordelijkheid wordt er van jou verwacht dat je de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op een inspirerende en motiverende manier uitvoert.

Wat breng je mee? 

  • Minimaal een afgeronde MBO- opleiding niveau 3 (bijv. SAW);
  • Kennis en ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking in een soortgelijke functie;
  • Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking;
  • Inzicht hebben in de benodigde begeleidingsstijl voor de individuele cliënt;
  • Je bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Je weet hier ook de juiste personen in te betrekken;
  • Je kan goed omgaan met conflicten en/of tegenstrijdige belangen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je bent collegiaal en hebt een goed zelf reflecterend vermogen.

Wat hebben wij jou te bieden?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2675,- op basis van 36 uur

 

Wat je verder nog moet weten

De arbeidsovereenkomst wordt aangeboden voor een periode van een jaar met kans op verlenging. Bij een groot aantal interne reacties zal er een selectie plaatsvinden op basis van de sollicitatiebrief en motivatie.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast 25 of 26 september  in je agenda voor een sollicitatiegesprek.

De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonlocatie De Tyehof in Den Ham
Postcode 7683AS
Stad Den Ham
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Informatie verkrijgen bij Mariska Bos (teamleider) te bereiken op 06-25550836
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 28-08-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 18-09-2019
Nummer 47932
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep