Oproepkracht verpleegkundige - verzorgende (IG) - Helpende (plus) en studenten zorgopleiding
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

Als medewerker in de zorg begeleid je onze cliënten in hun dagelijks leven. Je kent de achtergrond van de cliënt en weet wat voor hen belangrijk is om zo kwalitatieve zorg en dienstverlening te kunnen bieden. Het netwerk is daar voor jou een belangrijk onderdeel van. Het welzijn van de cliënten staat centraal. Samen met jouw collega’s zorg je voor een zo aangenaam mogelijk woon- en leefklimaat.

Wanneer je een zorgopleiding volgt kan je ook bij ons aan de slag. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring gaan wij kijken welke functie jij kan vervullen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om op flexibele basis werkzaam te zijn binnen onze organisatie op onze verschillende afdelingen (verpleeghuis, extramurale zorg en thuiszorg). Je kan daarbij zelf aangeven wanneer je wel of niet beschikbaar bent. Wel verwachten we ook van jou een bepaalde mate van flexibiliteit. Je bent niet gekoppeld aan een team en hebt dan ook niet de daarbij horende verplichtingen (zoals bijv. een werkoverleg).

Wie ben jij?

Je hebt een diploma voor verpleegkundige (niveau 4), helpende (plus) of verzorgende (IG) of bent in opleiding tot helpende, verzorgende of verpleegkundige (MBO / HBO). Je hebt affiniteit met en hart voor de ouderenzorg. Daarnaast beschik je over een goed observatievermogen en bent uitstekend in staat om eventuele afwijkingen te signaleren, te bespreken en hier een vervolg aan te geven.

Ook ben je zelfstandig, flexibel en enthousiast. Je vindt het leuk om op verschillende afdelingen werkzaam te zijn.

Inschaling

Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring, maar conform CAO VVT.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-02-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 10-04-2020
Nummer 47655
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde