P&O adviseur (28-36 uur)
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

Ben jij de persoon die bijdraagt aan het succes van De Gouden Leeuw Groep door met jouw kennis en ervaring als stevige P&O adviseur bij te dragen aan het binden en boeien van onze medewerkers? Ben je energiek, toegankelijk en een doener? Dan is de functie van P&O adviseur binnen onze organisatie wellicht dé baan voor jou.

Heb jij de nodige werkervaring, kennis en competenties? Ben je voor 28 tot 36 uur per week beschikbaar voor deze leuke en uitdagende functie? Dan maken wij graag kennis met je!

Als P&O adviseur treedt je op als sparringpartner ten behoeve van de Raad van Bestuur en managers op het gebied van P&O gerelateerde zaken. Je ziet toe op de uitvoering van ons P&O beleid en ontwikkelt nieuw beleid voor uiteenlopende P&O thema’s. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen in de sector en binnen het P&O vakgebied. Je vertaalt deze ontwikkelingen door naar gedegen en gedragen oplossingen. Je hebt een duidelijke visie op het P&O vak en je bent een sociale en samenwerkingsgerichte professional die zich goed weet te bewegen op alle niveaus binnen een werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Tevens ben je verantwoordelijk voor het strategisch opleidingsbeleid van de organisatie. Je anticipeert op ontwikkelingen in de branche, gevolgen van wet- en regelgeving en interne ontwikkelingen.

Je werkt nauw samen met je collega Medewerker P&O en houdt samen ‘grip’ op de P&O werkzaamheden op operationeel, tactische en strategisch niveau. Ook uitvoerende taken geven jou voldoening en ga je dan ook niet uit de weg!

In verband met het vertrek van onze collega, zijn wij op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zelfstandige P&O adviseur die zich snel thuis gaat voelen binnen onze organisatie.

Functie eisen

Welk profiel past bij deze functie?

  • Je hebt een HBO opleiding succesvol afgerond in de richting van Human Resource Management;
  • Je hebt +/- 5 à 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarin je heel allround gewerkt hebt en waardoor je alle processen binnen P&O goed begrijpt en in uitvoering kunt brengen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in de sector gezondheidszorg/ VVT.

 Wie zijn wij?

De Gouden Leeuw Groep is een zorgorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn, actief in de regio Liemers / Achterhoek. We bieden zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Deze persoonlijke zorgvraag kan gaan van thuiszorg in de eigen woonomgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf, tot aan wonen in één van onze twee woon- zorgvoorzieningen in Laag Keppel of Zelhem. De organisatie telt ongeveer 250 medewerkers, werkzaam in de cao VVT en cao Horeca.

Respect voor elkaar, ruimte voor ontplooiing, reflectie op wat we doen en streven naar het beste resultaat, daar staan wij als organisatie voor. Werken bij De Gouden Leeuw Groep betekent dat je werkt in een organisatie met een open en informele sfeer en korte lijnen.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische werkplek met ruimte voor eigen initiatieven en inbreng;
  • Een prettige werkomgeving waar iedereen zich snel ‘thuis voelt’;
  • Eigen verantwoordelijkheid binnen een niet hiërarchische organisatie;
  • Reële arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
  • Je wordt ingeschaald (o.b.v opleiding en ervaring) conform de CAO VVT in FWG 55 (min € 2.533,15 max € 4.021,18 o.b.v. 36 uur).

Ben je geïnteresseerd?

Neem voor aanvullende inhoudelijke informatie over deze functie contact op met de afdeling P&O via 0314-628200.

 

Heeft deze vacature je interesse gewerkt en denk jij dé geschikte kandidaat voor ons te zijn?

Stuur dan uiterlijk woensdag 18 september a.s. jouw motivatiebrief en CV via www.degoudenleeuwgroep.nl/vacatures

Type Werkplein
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie De Gouden Leeuw Groep Thuiszorg
Postcode 7064AA
Stad Silvolde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 05-09-2019
Reageer voor 18-09-2019
Ingangsdatum 05-09-2019
Nummer 48076
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Thuiszorg Rijn & IJssel is een onderdeel van De Gouden Leeuw Groep en onderscheidt zich door haar korte lijnen. Er wordt gewerkt vanuit 4 wijkteams: Doetinchem, Liemers/Montferland, Bronckhorst en Oude-IJsselstreek. De teams bestaan uit zorgmedewerkers vanaf niveau 2 t/m niveau 5.

Meer over De Gouden Leeuw Groep