Paardenbloem 1: Begeleider Wonen voor 14,4 tot 28,8 uur per week in Nieuw-Wehl binnen Intensieve begeleiding vanaf 1 februari 2020 (uren in overleg)
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?
De Paardenbloem 1 is een leuke groep waar 3 vrouwen en 1 man in de leeftijd van 40-65 jaar wonen. Wij richten ons op bewoners met een (zeer) ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. De bewoners hebben veel nabijheid nodig en vragen om een woon- en leefklimaat dat tegemoet komt aan hun individuele zorgvraag. In het werken op de Paardenbloem 1 staat het gedachtegoed van Triple-C centraal. Als Begeleider ga je een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan met je bewoner. Wij staan voor het leven samen met de bewoners. Het dagprogramma is hierin richtinggevend en samen met de bewoners wordt gekeken in welke mate ze zelf deel kunnen nemen. Naast de begeleiding van onze bewoners ben jij ook verantwoordelijk voor de ADL, denk hierbij aan douchen, wassen of een luier verwisselen. Wij zijn een zelfstandig werkend team, de verwachting is dat je als nieuwe collega hier ook aan gaat bijdragen. 

Waarom bij Paardenbloem 1 werken?
Als je zin hebt in een uitdaging en daarbij jouw creativiteit wilt inzetten, reageer dan op deze vacature! Je krijgt de kans om een goede band met onze bewoners op te bouwen door de 1-op-1 en 2-op-1 begeleiding. Hiermee kan je altijd terugvallen op jouw collega’s tijdens de dienst. We ondernemen ook graag activiteiten zowel in 1-op-1 momenten als in groepsvorm (bijvoorbeeld zwemmen).

Wat ga je doen?
Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op Paardenbloem 1. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- en weekenddiensten.

Competenties die belangrijk zijn in het werken met onze doelgroep:
Doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid naar de ander, relativeringsvermogen, observeren.
In emotioneel intensieve situaties eerlijk en kritisch zijn naar jezelf, feedback kunnen geven en ontvangen, denken in mogelijkheden en kansen, voldoening halen uit kleine momenten.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroep.
 • Het is een pré dat je een rijbewijs hebt, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt 14,4 tot 28,8 uur per week. Tijdens jouw sollicitatiegesprek stemmen wij de contracturen graag met jou af.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en een medicatiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

 

Bijzonderheden

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s Paardenbloem 1? Neem dan contact op via paardenbloem1@elver.nl of 0314-696947.

Je hebt tot dinsdag 28 januari de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Paardenbloem 1
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij paardenbloem1@elver.nl of 0314-696947.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 14-01-2020
Reageer voor 28-01-2020
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 50671
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver