Pedagogisch medewerkers A, SKJ geregistreerd
Step Up Now

Functieomschrijving

Als groeiende zorgorganisatie binnen de regio Twente zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar meerdere pedagogisch medewerkers A, SKJ geregistreerd, om ons zorgteam te komen versterken. Als pedagogisch medewerker A ben je medeverantwoordelijk voor de zorgkwaliteit van onze organisatie. Je biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Deze begeleiding vindt plaats op een van onze modulair beschermd wonen locaties of ambulant. Als pedagogisch medewerker A speel je een belangrijke rol in de aansturing op de werkvloer en als schakel tussen de medewerkers, cliënten en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van zorgplannen en stuur je op het behalen van begeleidingsdoelen, houd je de regie over het afgesproken traject waarbij de doelen binnen een bepaalde tijd behaald worden. Hierin werk je intensief samen met naaste collega’s, betrokken instanties en het systeem van de cliënt. Er is uitzicht op contractverlenging en eventueel een vaste aanstelling. De werkzaamheden zullen zowel plaatsvinden op de groep als wel ambulant.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je bent SKJ geregistreerd.
  • Kennis van de grondslag licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek en bij voorkeur ervaring binnen de GGZ, minimaal 3 jaar ervaring.
  • Ervaring in leidinggevende functies is een pré.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor weekend- en avonddiensten en de bereikbaarheidsdienst.
  • Je staat stevig in je schoenen, durft tegengas te geven en waar nodig de regie over te nemen.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Zelf-reflecterend vermogen.
  • Activerend en cliëntgericht kunnen werken.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B en een auto.

Inschaling

Salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring en het CAO GGZ.

Bijzonderheden

Step Up Now en Team Informatie

Het team van Step Up Now bestaat uit zorggerichte medewerkers bestaande uit MBO en HBO geschoolde pedagogisch medewerkers, een beleids/kwaliteitsmanager en momenteel één gedragswetenschapper. Het kleinschalige team maakt intensieve samenwerking en korte lijntjes mogelijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Daarnaast is Step Up Now een groeiende organisatie met veel positieve ontwikkelingen.

 Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 6,5 maanden en de intentie om het daarna te verlengen en om te zetten naar een vast dienstverband. De uren zijn flexibel minimaal 28-36 uur. Salaris wordt ingedeeld op basis van ervaring en het CAO GGZ.

Type Vacature
Organisatie Step Up Now
Locatie Step Up Now jongerenbegeleiding
Postcode 7481 GK
Stad Haaksbergen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Miriam Kemerink
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 27-02-2020
Ingangsdatum 27-2-2020
Reageer voor 30-04-2020
Nummer 50745
Doorsturen Bekijk PDF

Step Up Now

Vandaag de dag is het niet vanzelfsprekend dat jongeren thuis bij hun ouders wonen totdat ze zelfstandig zijn. Jongeren kunnen om wat voor reden dan ook genoodzaakt zijn eerder zelfstandig te gaan wonen. De praktijk leert echter dat zelfstandigheid niet altijd gemakkelijk te bereiken is. Alleen als we samen werken, komen we een stap verder. Ons doel is om jongeren een goede basis mee te geven, zodat ze goed voorbereid hun eigen pad kunnen bewandelen. Een goede basis zorgt ervoor dat iemand op zichzelf kan terugvallen en hij zelfvertrouwen krijgt.

Meer over Step Up Now