Persoonlijk Begeleider - Ambulant Kind Jeugd Gezin Deventer
De Parabool

Functieomschrijving

Het team Ambulant Kind-Jeugd-Gezin (KJG) van De Parabool biedt ondersteuning aan het kinderen met een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of meervoudige beperking. De begeleiding is aan het kind zelf, aan zijn of haar ouders, maar ook aan beroepskrachten zoals medewerkers op een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en aan leerkrachten in het reguliere basisonderwijs of speciaal onderwijs.
Het team KJG is verbonden aan het Orthopedagogisch DagCentrum (ODC) ’t Lantaarntje van De Parabool, wat zich bevind in het KindCentrum Borgele in Deventer.
In verband met vertrek van collega’s, zoeken we twee

Persoonlijk Begeleiders

Team Kind-Jeugd-Gezin

 

MBO Niveau 4 | 18  uur per week

 

Deze functie past bij jou, want:

Je bent een zelfstandige persoonlijk begeleider met een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de zorg/welzijn en hebt minimaal 2 jaar ervaring in de begeleiding van kinderen met een verstandelijke beperking en hun netwerken.
Jij weet af te stemmen op het kind, het gezin en het netwerk en bent flexibel in het werken met uiteenlopende hulpvragen. De grenzen van je verantwoordelijkheden weet je goed te bewaken en je weet onze kernwaarden persoonlijk, betrouwbaar, deskundig én samen waar te maken.

Tenslotte heb je de beschikking over rijbewijs en eigen vervoer i.v.m. het werkgebied Deventer e.o. en ben je tenminste 4 middagen beschikbaar.

Wat ga je doen: 

  • Je begeleidt kinderen individueel in de thuissituatie, gericht op opvoeding, welzijn en ontwikkeling. Hierbij werk je vanuit de hulpvraag van de ouders.
  • Je begeleidt kinderen op de basisschool, speciaal onderwijs, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, naschoolse opvang, daar waar extra individuele begeleiding nodig is binnen de groep.
  • Je begeleidt beroepskrachten in hun begeleiding van kinderen die net wat extra’s nodig hebben.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het ondersteuningsplan en het afstemmen van de zorg met andere partijen.
  • Je werkt nauw samen met het netwerk en/of gezinssysteem van het kind.
  • Je begeleidt, signaleert en rapporteert conform gemaakte afspraken in het ondersteuningsplan.
  • De werktijden zijn afhankelijk van de ondersteuningsvraag en kunnen daardoor ook ’s avonds, soms in het weekend en verspreid over verschillende dagen zijn.

Wat krijg jij:

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie voor gemiddeld 18 uur per week, met mogelijke uitbreiding van uren bij nieuwe aanmeldingen.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40, max. € 2807,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer weten:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reino op telefoonnummer 0610491590 (op dinsdag) en Lonneke Hondelink op telefoonnummer 0610009980 (op woensdag t/m vrijdag).

Reageren: 

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 8 juni 2020 via de sollicitatiebutton.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Ambulant Kind Jeugd en Gezin Schalkhaar
Postcode 7433 PR
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Reino op telefoonnummer 0610491590 (op dinsdag) en Lonneke Hondelink op telefoonnummer 0610009980 (op woensdag t/m vrijdag).
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 02-06-2020
Reageer voor 08-06-2020
Ingangsdatum 02-06-2020
Nummer 52688
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool