Persoonlijk Ondersteuner
Frion

Functieomschrijving

Ben jij die positieve begeleider die samen met de cliënt vorm wil geven aan het dagelijks leven van de cliënt?

Bij Prunuspark 3-4 wonen 12 volwassen bewoners (tijdelijk 11) in de leeftijd van 20 tot 44 jaar. Wij bieden  met een verstandelijke beperking en bijkomende psychische en/of gedragsstoornissen. De meeste bewoners hebben een stoornis binnen het autisme spectrum. Er kan moeilijk gedrag voorkomen in de vorm van agressie, automutilatie of dranghandelingen.

Als Persoonlijk Ondersteuner heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je biedt de cliënt een veilige omgeving, waarin het belangrijk is dat ze de mogelijkheden en stimulans krijgen om te leren en waarin zij zo normaal mogelijk tot ontwikkeling en ontplooiing kunnen komen.

Als Persoonlijk Ondersteuner zie je het als een uitdaging om een voortrekkersrol te hebben in een team. Je hebt snel inzicht in de situatie waarin een team zich begeeft, zowel op inhoud als organisatorisch vlak. Je geniet van de complexiteit en het behalen van resultaten. Je weet de hulpvraag van cliënten om te zetten in de dagelijkse zorg. Naast het ondersteunen bij de ADL ben jij ook verantwoordelijk voor ondersteuning bij het invullen van passende tijdsbesteding. Jij kan kijken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Jij kan rust en veiligheid bieden zodat de cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je kan goed contact onderhouden met ouders en verwanten. Je weet het belang van het netwerk te benadrukken, door hen te betrekken in de dagelijkse zorg.

Functie eisen

 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een zorg gerelateerde HBO-opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring met de Triple C-methodiek (pré);
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen met een stoornis in het autistisch spectrum en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je neemt initiatief en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw team;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Afhankelijk van jouw competenties en ervaring bieden wij jou direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45;
 • 8% vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten en korting op verzekeringen.

Bijzonderheden

Voor vragen over de procedure neem je contact op met Annemieke Waardenburg (Werving & Selectie) op 06 - 8243 1724 of via AWaardenburg@frionzorg.nl  Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Astrid Lamberink via AsWemekamp@frionzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Prunuspark 3+4
Postcode 8024 BA
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 27-07-2020
Reageer voor 10-08-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Nummer 53515

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion