Persoonlijk Ondersteuner
Frion

Functieomschrijving

Middelhorst 1 staat voor professionele ondersteuning aan de oudere cliënt, waarbij deskundigheid, geborgenheid en veiligheid met respect voor de eigenheid van de cliënt geboden wordt. Op deze groep wonen 11 bewoners in de leeftijd van 44-87 jaar. De  woning bestaat uit twee huiskamers, elke cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer. Er wordt 24-uurs zorg geboden.
We begeleiden en ondersteunen bewoners bij het ouder worden en het nog zo lang mogelijk in stand houden van vaardigheden.
Naast de verstandelijke beperking hebben we ook te maken met bewoners met psychiatrische problematiek, dementie, een stoornis binnen het autistisch spectrum en hechtingsproblematiek. Er is vaak disbalans tussen kunnen en aankunnen.

Als Persoonlijk Ondersteuner heb je hart voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Je biedt de cliënt een veilige omgeving, waarin het belangrijk is dat ze de mogelijkheden en stimulans krijgen om te leren en waarin zij zo normaal mogelijk tot ontwikkeling en ontplooiing kunnen komen. Tevens draag je als persoonlijk ondersteuner zorg voor de totstandkoming, uitvoer en coördinatie van ondersteuningsplannen en het coachen van medewerkers.

Als Persoonlijk Ondersteuner zie je het als een uitdaging om een voortrekkersrol te hebben in een team. Je staat sterk in je schoenen. Je hebt snel inzicht in de situatie waarin een team zich begeeft, zowel op inhoud als organisatorisch vlak. Je durft besluiten te nemen., je geniet van complexe vraagstukken en het behalen van resultaten. De hulpvraag van cliënten weet jij om te zetten in dagelijkse zorg en je neemt het team hier in mee. Jij kijkt in mogelijkheden en niet in beperkingen. Jij biedt rust en veiligheid zodat de cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je onderhoudt contact met ouders en verwanten. Je weet het belang van het netwerk te benadrukken door hen te betrekken in de dagelijkse zorg.

Functie eisen

 • Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de Persoonlijk Ondersteuner die we zoeken;
 • Je bent flexibel, enthousiast en weet sfeer te creëren binnen onze woonvorm;
 • Je neemt graag initiatief, bent doortastend en draagt verantwoordelijkheid binnen jouw team;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 5 afgerond, of je bent bereid deze te halen;
 • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Bijzonderheden

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Anouk Boxman (Werving & Selectie) op 06-20452790 of via aboxman@frionzorg.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Rianne Lambers via rlambers@frionzorg.nl

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Staatsmanlaan 70-1
Postcode 8014 PS
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 18-05-2020
Reageer voor 14-06-2020
Ingangsdatum 18-05-2020
Nummer 52962

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion