POH-GGZ
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

De Federatie Eerstelijnszorg Almelo e.o. (FEA) is een zorggroep voor en door  huisartsen. De huisartsenpraktijken in Almelo en omgeving maken deel uit van dit coöperatief.
De FEA ondersteunt de huisartsen o.a. bij de uitvoering van de basis GGZ.

De functie van POH-GGZ is inmiddels niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk.
In verband met uitbreiding en soms vertrek van een POH zijn er regelmatig vacatures in ons werkgebied. Om de praktijken te ondersteunen bij de werving, plaatsen we deze algemene vacature.

Alhoewel de invulling van de functie per praktijk kan verschillen is de kern altijd het begeleiden en ondersteunen van patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek. Ook kortdurende behandeling hoort daarbij, evenals zo nodig meedenken in een verwijzing. Je werkt samen met andere spelers in de GGZ en overige zorgorganisaties.

En dit alles in nauwe samenwerking met de huisarts en binnen de grenzen van de huisartsengeneeskunde.

In de praktijk kan gebruik gemaakt worden van e-health (Minddistrict). Je kunt deelnemen aan de scholingen die door de FEA worden georganiseerd.

Functie eisen

Wij volgen in het functie- en competentieprofiel van de Landelijke Vereniging POH-GGZ. Dat betekent minimaal een relevante HBO-vooropleiding en de opleiding POH-GGZ. Heb je wel een goede vooropleiding, maar nog niet de opleiding POH-GGZ? Dan kun je contact opnemen, mogelijk kunnen we je via een stageplaats of werkplek toch op weg helpen naar een baan als POH-GGZ!

Ervaring als POH is vaak een pré, maar ook zonder ervaring kan er een match zijn.

Zonder volledig te zijn, noemen we hier een paar belangrijke eigenschappen:

Natuurlijk heb je voldoende kennis van de meest voorkomende klachten en aandoeningen. Je bent bekend met de NHG-standaarden m.b.t. deze problematiek. Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief zeer vaardig. Je stimuleert zo veel mogelijk de eigen regie van de patiënt en kunt doelgericht werken. Je kunt reflecteren op je eigen handelen.

Inschaling

CAO huisartsenzorg

Bijzonderheden

Als je solliciteert, nemen we je gegevens op in portefeuille. Zodra er een vacature is, nemen we contact met je op. Als je ondertussen een andere baan hebt gevonden, vinden we het heel fijn als je dat even meldt.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Janet Kale, telefoon 088-5880533 of per mail j.kale@fealmelo.nl

 

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Praktijkondersteuner
Publicatiedatum 28-04-2021
Reageer voor 01-07-2021
Ingangsdatum 28-04-2021
Nummer 67716
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo