Projectleider
ZGT

Functieomschrijving

Het proces rondom het kledingbeheersysteem van ZGT behoeft verbetering. Jij gaat de huidige werkwijze rondom de uitgifte van bedrijfskleding analyseren, knelpunten signaleren en je geeft een advies over hoe het systeem geoptimaliseerd kan worden voor de toekomst. Dit doe je door samen te werken met de collega’s van de betrokken afdeling in ZGT, alsook door samenwerking en afstemming met externe partijen. Dit zijn bijvoorbeeld de leveranciers van de kledinguitgifteautomaat en de bijbehorende software, alsook de wasserij van de bedrijfskleding. Je communiceert met alle betrokken partijen en maakt analyses en financiële onderbouwingen ten behoeve van de voortgang van het project.

Functie eisen

Je hebt een HBO opleiding afgerond op het gebied van facilitair management of logistiek management. Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen en uitvoeren van projecten. Leidinggevende ervaring is een pré. Je vindt het een uitdaging om complexe en gevarieerde problemen op te lossen en doet dit naar eigen inzicht. Je hebt affiniteit met data analyse en bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 01 oktober 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-MV153
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Inge Beernink, manager services & logistiek, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 12 96 16 62.
Functie(s) Projectleider
Publicatiedatum 09-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-09-2019
Nummer 48168
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT