Psychiater Amarum (Nijmegen)
GGNet

Functieomschrijving

Heb je interesse in een boeiende baan bij Amarum? Dan is hier je kans!
GGNet is binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, op zoek naar een Psychiater die ons team wil komen versterken.

Dit ga je doen
Je maakt deel uit van de medische staf en het multidisciplinaire team waar behandeling geboden wordt gericht op Eetstoornissen. Als psychiater lever je binnen het behandelteam een aandeel in de psychiatrische diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de medisch psychiatrische zorg. Daarnaast ben je regiebehandelaar  en dus eindverantwoordelijk voor de behandeling van een groep patiënten. Je neemt zo nodig waar voor je collega-psychiaters en je neemt als achterwacht deel aan crisisdiensten.

Hier ga je werken
Jouw werkplek is bij Amarum, aan de St. Annastraat in Nijmegen. Amarum Zutphen is een Top GGZ erkend specialistisch centrum voor eetstoornissen, met vestigingen in Zutphen en Nijmegen. Patiënten vanuit heel Nederland kunnen zich bij ons aanmelden. We behandelen ambulant en klinisch, individueel en groepsgericht en onderzoeken vrijwel alle vormen van eetstoornissen (anorexia nervosa, boulimia nervosa, binge eating disorder en eetstoornis NAO) bij mannen, vrouwen en kinderen vanaf 12 jaar. Je werkt in en multidisciplinair behandelteam met o.a. psychotherapeuten, GZ psychologen, sociotherapeuten  en PMT-ers.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG registratie als zodanig) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie).
  • Je beschikt over brede en grondige kennis van de actuele wetenschappelijke theorieën en behandelmethoden.
  • Je bent een gedreven professional met gevoel voor de omgeving en hart voor het vak.
  • Vanzelfsprekend ben je sociaal zeer vaardig en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.
  • Wij zoeken een teamspeler die plezier beleeft aan het inspireren van anderen, zowel teamleden als patiënten maar ook stressbestendig is.
  • Kennis van en affiniteit met Eetstoornissen is van belang.
  • Kennis van CGT heeft grote voorkeur.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week. Voor de locatie in Zutphen zijn we op zoek naar 16 uur. Het is dan ook mogelijk om in totaal 24 uur per week bij Amarum komen te werken. De functie van psychiater is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten. Je krijgt daarnaast een persoonlijk budget voor bij- en nascholing, conform CAO-GGZ. Bovendien beschikken we over een eigen nascholingscyclus waarmee intern jaarlijks 24 accreditatiepunten te vergaren zijn.

Solliciteren

Solliciteren?
Dan zien wij jouw reactie graag, via onderstaand formulier, tegemoet! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Huijsmans, manager, via 088-933-4469 / y.huijsmans@ggnet.nl of  Leontine Berg, psychiater Amarum, via 088-933-1250  / l.berg@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201978
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Amarum / Scelta in Nijmegen
Postcode 6511NV
Stad Nijmegen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52189

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet