Psychiater
GGNet

Functieomschrijving

Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) De Boog is op zoek naar een Psychiater.

Dit ga je doen
Je kan zowel in de kliniek als op de polikliniek werken als psychiater. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van agogen, verpleegkundigen en daarnaast ruim 16 behandelaars (psychologen, systeemtherapeuten, algemeen arts, verpleegkundig specialisten, etc). FPA De boog zoekt voor 2-5 dagen een psychiater. Afhankelijk van de interesse, kan dit een rol zijn voor de kliniek (2-4 dagen), de polikliniek (2 dagen), of beiden (4-5 dagen).

Je neemt beleidsmatig een prominente rol in bij de realisatie van nieuwbouw op het terrein in Warnsveld. De komende twee jaar wordt nieuwbouw gerealiseerd voor gesloten, hoog-intensieve en forensische zorg. In het kader van de WvGGZ, de ketenveldnorm waaronder de levensloopfunctie en ambities van GGNet op gebied van clustering en kennisuitwisseling van dit zorgaanbod spelen De Boog, De Meent, de HICs en de daarin werkzame (beleids)psychiaters een essentiële rol.

Hier ga je werken

Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) De Boog
FPA De Boog omvat een kliniek van 74 bedden, een forensisch beschermd wonen bungalow van 6 plaatsen en een polikliniek met locaties in Warnsveld, Apeldoorn en Doetinchem.
Naast zo’n 70 patiënten met een forensische titel vervult de afdeling de functie voor zogenoemde beveiligde bedden voor GGNet. Dit betreft patiënten met een civiele maatregel die vanwege ernstige gedragsproblematiek een forensisch behandelmilieu behoeven.

Ambulant behandelen wij ongeveer 200 patiënten per jaar. Het is een kleine maar dynamische en outreachend werkende forensisch psychiatrische polikliniek. De polikliniek werkt volop samen met de reguliere poliklinieken, de (F)ACT teams in de regio maar ook met de polikliniek van VGGNet, onze afdeling voor verstandelijk beperkte psychiatrische patiënten.
De kliniek bestaat uit acht leefgroepen. Twee hiervan zijn gericht op patiënten met een autismespectrumstoornis (ASS) en één op LVB-problematiek. Het wetenschappelijk onderzoek richt zich met name op ASS. Bij de behandeling neemt familie- en naastenbeleid een belangrijke plaats in. De afdeling is erkend als keuzejaar forensische psychiatrie voor de opleiding tot psychiater. De Boog is onderdeel van GGZ-instelling GGNet met het verzorgingsgebied Oost-Gelderland. GGNet heeft een A-opleiding psychiatrie.

Dit ben jij

  • Naast onderstaand voor de hand liggende kenmerken, ben je vooral iemand die met visie en ambitie gaat en staat voor de patiënten, nieuw beleid initieert, je kan bewegen in een landelijk netwerk en een langdurige commitment met De Boog en de functie als beleidspsychiater aan wil gaan.
  • Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG registratie) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie).
  • Werkervaring in de forensische psychiatrie is een pré.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van zorgbeleidstukken.
  • Je bent een gedreven teamspeler die plezier beleeft aan het inspireren van anderen.
  • Je bent vindingrijk, initiatiefrijk, integer, kritisch, stressbestendig en betrouwbaar.

Dit bieden we je

Het salaris is conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (CAO Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing, een eigen nascholingscyclus en ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteren

Solliciteren?
Dan zien wij jou reactie graag tegemoet via onderstaand formulier. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nienke Timmer, manager De Boog, via 088-9334397 of dr. Ko Hummelen, psychiater De Boog, via 088-933 5052.

Type Vacature
Intern nummer 202012
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52186

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet