Psychiater (poli en FACT) - Apeldoorn
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste  psychiater die graag samenwerkt met anderen? Bij de divisie Ambulant Apeldoorn (team Oost) ga je aan de slag in een multidisciplinair team met een breed aanbod aan behandelmodules.

Dit ga je doen
Als psychiater ben je eindverantwoordelijk voor het medisch psychiatrische behandelbeleid van individuele patiënten van het ambulante team. Je werkt mee aan het ontwikkelen en uitbouwen van ons team binnen een groot werkgebied. Hierbij houden we rekening met je ambities en competenties. Daarnaast draai je mee in het crisisdienstrooster.

Hier ga je werken
De divisie Ambulant Apeldoorn (team Oost) houdt zich bezig met ambulante zorg, groepsaanbod en deeltijdbehandelingen, in nauwe samenwerking met de kliniek. Ons team bestaat uit verschillende disciplines en biedt hulp aan poli-patiënten en patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. In de regio Apeldoorn hebben we drie regionaal verankerde ambulante teams, waarmee we goed samenwerken. Dit zijn nieuw opgezette teams. Ook op dit gebied verwachten we je inzet.

Dit ben jij

  • Je werkt graag samen met andere professionals.
  • Je voelt je prettig bij de bijzondere verantwoordelijkheid die wij de psychiater als onderscheidende discipline toekennen.
  • Je houdt van je vak.
  • Je hebt de energie om te vernieuwen, maar wilt behouden wat van waarde is.
  • Je bent geregistreerd als specialist bij het MSRC.

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten). Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren (relevante) werkervaring. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uur is in overleg. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (cao Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Albert ten Cate, manager, via 088-933-4309.

Type Vacature
Intern nummer 201867
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52199

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet