Psychiater (poli en/of FACT) - Zutphen
GGNet

Functieomschrijving

Binnen het multidisciplinaire team Ambulant Kortdurende Zorg Zutphen werk je samen met je collega-psychiater aan de beste zorg voor onze patiënten en vervul je tegelijkertijd een belangrijke adviserende rol.

Dit ga je doen
Je bent onderdeel van een multidisciplinair team met een breed aanbod aan behandelmodules. Je bent (mede)supervisor van de aiossen. Je werkt nauw samen met je collega-psychiater binnen de poli en jullie verdelen samen de taken. Je bent eindverantwoordelijk voor individuele patiënten voor diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Daarnaast wil je graag onderdeel worden van het ECT-team in Zutphen. Verder maak je deel uit van de medische staf van GGNet en heb je een adviserende rol naar de Raad van Bestuur. Je stimuleert zelfsturing binnen het team en deelt je kennis met andere afdelingen/ organisaties in de vorm van bijvoorbeeld consultaties of presentaties.

In overleg is het mogelijk om ook werkzaam te zijn bij het FACT team te Zutphen. Daarnaast is een combifunctie met de kliniek in Zutphen ook bespreekbaar.

Hier ga je werken
GGNet is de toonaangevende ggz-dienstverlener in Gelderland. We hebben specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, maar ook veel ambulante teams. In onze visie kan de geestelijke gezondheidszorg beter en goedkoper, door een sterkere focus op herstel. Door echt contact te maken en de verbinding tussen een patiënt en zijn omgeving te herstellen, is er nog een wereld te winnen. Dat vraagt om medewerkers met een open blik, die vanuit hun intrinsieke motivatie willen pionieren.

Dit ben jij

  • Je hebt de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief MSRC-registratie)
  • Je beschikt over deskundigheid en hebt affiniteit met persoonlijkheidsstoornissen 
  • Je deelt de visie van GGNet op het gebied van herstelgericht werken
  • Je bent slagvaardig, veerkrachtig en grijpt kansen altijd met beide handen aan
  • Je deelt je expertise graag met je teamleden en stuurt aan op zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling
  • Je bent energiek en positief en draagt zo bij aan een goede werksfeer

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (CAO Geestelijke Gezondheidszorg). Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving met veel ruimte en rust en een geweldig team van collega’s die er altijd voor elkaar zijn. We beloven dat we veel meer te bieden hebben dan alleen een goed salaris.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met collega-psychiater Shams Shanurkeyl via 088-933-1224 of manager Tabitha Bakker, via 088-933-4169 / t.bakker@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 201863
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Zutphen
Postcode 7207 AE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52201

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet