Psychiater, Zwolle (uren in overleg)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben je Psychiater met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek waarin jij jouw vakmanschap kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van verslaafde patiënten met veel en diverse psychiatrische comorbiditeit? Dan komt Tactus Verslavingszorg graag met jou in contact!      

Allround Psychiater | Zwolle
(uren in overleg) 

Als Psychiater kun je bij ons jouw hart ophalen aan de variatie in problematiek en behandelmogelijkheden. Het neurobiologisch denken als onderdeel van het bio-psychosociale model wint binnen de verslavingszorg.

Binnen de regio Zwolle werken we op 2 verschillende locaties: de Pannekoekendijk en Dr. Stolteweg.

Wetenschappelijk onderzoek
Tactus is onderdeel van het NISPA, een consortium van 6 verslavingszorginstellingen dat als doel heeft in samenwerking met de faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen een kenniscentrum voor zorgontwikkeling, onderzoek en onderwijs ten behoeve van de verslavingszorg in het leven te roepen. In dat kader wordt veel geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, onder andere op het gebied van Trauma & Verslaving en LVB & Verslaving. Ook kun je als psychiater bij Tactus een rol krijgen in het opleiden van nieuwe vakgenoten: psychiaters, verslavingsartsen, verpleegkundig specialisten, klinisch psychologen en gz-psychologen.

Dit neem je mee:

Tactus Verslavingszorg zoekt een enthousiaste, bevlogen psychiater. Word je enthousiast van de diversiteit aan clienten binnen onze Zwolse teams? Dan ben je precies wie wij zoeken!

Ben je voornamelijk geïnteresseerd in de ‘cure-populatie’, of juist in de chronische patiëntengroep? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek. We kunnen jouw vakmanschap goed gebruiken!

Dit bieden wij:

Tactus biedt een interessante volgende stap in je carrière én:

  • flexibele werktijden;
  • een gedegen onderzoeksklimaat met ruimte voor initiëren van of deelname aan wetenschappelijk onderzoek;
  • deelname aan de opleidingsgroep t.b.v. de opleiding tot Psychiater;
  • mogelijkheid tot supervisie en mentorschap;
  • ruimte voor bezoeken van cursussen en congressen in binnen- en buitenland;
  • mogelijkheden voor eventuele verdere bij- en nascholing;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ;
  • collectieve kortingen op (zorg)verzekeringen;
  • een regeling voor fiscaal voordelig sporten of het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of weekendje weg;
  • een goede verhuisregeling, voor als je je wilt vestigen in het woon-werkgebied van Tactus.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus? Zoek voor een oriënterend gesprek contact met Walter de Vos, Divisiemanager, tel. 06-13507525.

Maak ook kennis met collega-psychiaters Karin, Johan en Steffie. Zij vertellen je graag waarom zij voor de verslavingszorg gekozen hebben en wat het werken bij Tactus zo leuk maakt.

Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Type Vacature
Intern nummer 2019-199
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle
Postcode 8025 AX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Walter de Vos, Divisiemanager, tel. 06-13507525
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 01-10-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 48246
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg