Psychiatrisch verpleegkundige - Eefde - Hofpoort
Sutfene

Functieomschrijving

Zorgorganisatie Sutfene zet zich in om de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Lochem en Zutphen zo goed mogelijk te ondersteunen met haar professionele zorg. Wij verlenen 24 uur per dag 7 dagen per week zorg:

 • Thuis in de wijk, met hulp van Sutfene…
  Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg bij de mensen thuis.
 • Thuis in de wijk bij Sutfene, bij Sutfene…
  Begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg in onze woonzorghuizen, dagbehandeling, revalidatie, tijdelijk opname en dagopvang. 
 • Behandeling bij Sutfene…
  Daarnaast zijn mensen welkom bij ons Behandelcentrum voor medische en paramedische consulten, behandeling en begeleiding.

Van onze medewerkers verwachten wij dat zij betrokken, kundig en samen vanuit en met hun hart werken. Onze bewoners en cliënten verdienen onze exclusieve aandacht!

Je functie

Voor de afdeling Hofpoort van Sutfene in Eefde zijn wij op zoek naar: 

Psychiatrisch Verpleegkundige

uren in overleg | onbepaalde tijd | FWG 45

Afdeling

Afdeling Hofpoort is een dynamische opname- en observatie afdeling waar maximaal twintig cliënten minimaal zes weken verblijven. Op afdeling Hofpoort wordt zorg geboden aan cliënten met cognitieve problematiek. Gedurende het verblijf worden cliënten intensief geobserveerd met als doel het stellen van een onderbouwde diagnose. Andere redenen voor opname op de opname en observatie dan een vermoeden van psychogeriatrische problemen kunnen bijvoorbeeld zijn een opname om de mantelzorg tijdelijk te ontlasten, een opname voor tijdelijke behandeling of een opname bij complicaties of het wegvallen van de mantelzorg (crisisopname). Je krijgt te maken met allerlei verschillende ziektebeelden, cliënten en netwerken waarbij het de kunst is een onstabiele situatie door multidisciplinair samen te werken met cliënt en familie weer stabiel te krijgen. Binnen afdeling Hofpoort werken professionals met ruime deskundigheid op het gebied van observatie, dementie en het omgaan met onverklaarbaar gedrag.  

Wij zijn voor deze dynamische afdeling op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige mét affiniteit voor ouderen zorg en kennis heeft van psychiatrische ziektebeelden om in te spelen op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Tevens vinden wij het belangrijk dat je ook affiniteit hebt met zorgtaken. Vind jij het leuk om een team iets bij te leren over psychiatrische ziektebeelden en ons tools te geven hoe hier mee om te gaan, ben je een teamplayer, heb je hart voor de zorg en kun je je snel aanpassen? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Wij vragen van je

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkundige, niveau 4.
 • Je hebt passie en affiniteit met de doelgroep en je hebt een cliëntgerichte werkhouding.
 • Je ziet het als een uitdaging om de cliënt centraal te stellen.
 • Je hebt een zelforganiserende mentaliteit: teamgerichte (werk)houding waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor eigen handelen en reflecteren op eigen gedrag.
 • Je bent een teamspeler, klantgericht, collegiaal, communicatief, sociaal, flexibel, creatief, probleemoplossend en stressbestendig.
 • Je kunt en durft vernieuwend en buiten kaders te denken en te handelen.
 • Je kunt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Inschaling

Wij bieden je

 • Een afwisselende baan.
 • Een enthousiast team met betrokken en kundige collega’s.
 • Een contract van onbepaalde tijd, uren in overleg.
 • Een salaris in FWG 45 volgens de cao-VVT.
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Je hebt belangstelling

Hebben wij je interesse en enthousiasme voor deze functie van psychiatrisch verpleegkundige gewekt? Daar zijn wij blij mee! 

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Everdien Eggink, teamcoördinator, telefoonnummer 06- 10 09 15 52. Natuurlijk kom je ook al veel van Sutfene te weten via onze website www.sutfene.nl.

Type Vacature
Organisatie Sutfene
Locatie Sutfene Zorghuizen en Thuiszorg
Postcode 7201AA
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 09-09-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 09-09-2019
Nummer 48147
Doorsturen Bekijk PDF

Sutfene

Sutfene biedt een uitgebreid scala aan woon-, welzijn- en zorgdiensten. Variërend een consultatiebureau voor ouderen, eigentijdse woonvormen, tot specialistische behandeling en thuiszorg. Sutfene heeft locaties en steunpunten in de regio Zutphen. Wij gaan uit van de wensen, gewoontes en gebruiken van onze cliënten. Betrouwbaar, kristalhelder en toegankelijk verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen.

Meer over Sutfene