Psychotherapeut
Forte GGZ

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze mooie vestiging in Zwolle op zoek naar een bevlogen en communicatief sterke psychotherapeut, BIG geregistreerd.

Werken bij Forte GGZ

Werken bij Forte GGZ betekent werken voor één van de leukste werkgevers binnen de GGZ. Een organisatie met een missie, namelijk het helpen optimaliseren van mogelijkheden en talenten van cliënten in hun leef- en werksystemen door middel van het bieden van een inspirerende behandelsetting. Daarbij zijn toewijding, wederzijds respect en harmonie belangrijke kernwaarden.

Forte GGZ is een instelling die zich richt op de volwassen GGZ, Forte beschikt tevens over een studentenpoli. De studentenpoli is speciaal toegespitst op jongeren tussen de 18 tot midden 20 jaar. Studiedruk en prestatiedruk zijn grote boosdoeners naast bijvoorbeeld financiële druk, hoge verwachtingen van zichzelf en de combinatie van studie, werk en 'cv-building'. Voor beide doelgroepen werkt er bij Forte GGZ een toegewijd team van psychologen, psychiaters en spv’ers, werkzaam in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ, met als motto: een korte behandeling als het kan, langer als dit nodig is.

Forte GGZ heeft vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle en is een bloeiende praktijk die door verwijzers en cliënten nadrukkelijk wordt gewaardeerd.

Functieomschrijving

Als psychotherapeut verricht je psychodiagnostisch onderzoek en behandel je studenten en/ of volwassenen. Je bent naast de andere psychotherapeuten, klinisch-psychologen en psychiaters hoofdbehandelaar of medebehandelaar en werkt nauw samen met de overige leden van het multidisciplinaire team.

Functie eisen

Functie-eisen

  • Je beschikt over de volgende opleidingen en registraties: doctoraal examen sociale wetenschappen alsmede BIG-registratie als psychotherapeut;
  • Je bent een flexibele en enthousiaste collega en kan goed samenwerken in een multidisciplinair team;
  • Je bent bevlogen, werkt pragmatisch en resultaatgericht en hebt daarbij een en proactieve houding;
  • Enkele jaren ervaring gezien de opbouw van ons team en voor (actuele en toekomstige) opleidingstaken is een pré;
  • Affiniteit en ervaring met (het opzetten van en uitvoeren van) groepstherapeutische behandelingen voor persoonlijkheidsproblematiek is een pré.

Wat bieden wij

Forte GGZ biedt je een veelzijdige en uitdagende functie en een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. Forte GGZ kent een platte organisatiestructuur waardoor er sprake is van korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng waar ook echt iets mee gedaan wordt. Dit doen we vanuit de gedachte dat we proberen om iedere dag de zorg een stukje beter te maken.

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ, FG 70.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Meer weten?   

Meer informatie over onze instelling is te vinden op deze website www.forteggz.nl

Liever persoonlijk contact?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Frederiec Withaar (Directeur Zorg), 050 205 3344. 

Sollicitatie richten aan

Ben je enthousiast geworden en zou je graag onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Alex Kuiper (algemeen directeur). Solliciteren kan per mail naar vacatures@forteggz.nl 

Type Vacature
Organisatie Forte GGZ
Locatie Zwolle
Postcode 8021 JB
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Frederiec Withaar
Functie(s) Psychotherapeut
Publicatiedatum 25-05-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 14-06-2020
Nummer 51271
Doorsturen Bekijk PDF

Forte GGZ

Forte GGZ heeft vestigingen in Assen, Groningen, Leeuwarden en in Zwolle. Het toegewijde team van psychologen en psychiaters werkt in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ en richt zich op cliënten tussen 18 en 70 jaar.

Meer over Forte GGZ