SEH-ARTSEN KNMG
Saxenburgh

Functieomschrijving

Saxenburgh Medisch Centrum (SMC) is een onderdeel van Saxenburgh. Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie en reactivering. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburg aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. Een volwaardig ziekenhuis inclusief volledige acute as en een compleet aanbod aan medische specialisaties. De IC en de SEH zijn naast elkaar gesitueerd en de HAP is volledig met de SEH geïntegreerd. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland.    

Functie
De vakgroep SEH-geneeskunde (momenteel 3 personen) is op zoek naar uitbreiding. Dit is een mooi moment om in te stappen in een nieuw te vormen SEH en jouw visie en gedachten over een goede SEH functie in deze nieuwe setting mede vorm te kunnen geven! Het is de ambitie van Saxenburgh om een volledige bezetting van SEH-artsen KNMG te realiseren.

Daarom zijn wij op zoek naar meerdere

SEH-ARTSEN KNMG
voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week

De vakgroep SEH-geneeskunde is samen met het medisch hoofd SEH (SEH-arts KNMG) en de leidinggevende van de acute as verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de medische zorg en de bedrijfsvoering. Bovendien speel je een actieve rol in de professionele ontwikkeling van de afdeling en superviseer en begeleid je de arts-assistenten waaronder de huisartsen in opleiding, de co-assistenten en het verpleegkundig team. Daarbij is ook jouw bijdrage gewenst in de verdere professionalisering van de acute zorg, de ontwikkeling van het vakgebied SEH-geneeskunde en de samenwerking met de huisartsenpost.

Functie eisen

Je komt te werken in een plezierig en professioneel team binnen een ziekenhuis met korte lijnen richting overige specialisten. Er zijn ruime mogelijkheden om een specifiek aandachtsgebied verder uit te diepen. De SEH-artsen zijn lid van de medische staf en zijn vertegenwoordigd in het vakgoep overleg. Het Saxenburgh Medisch Centrum is trots op haar enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren. Ook SEH-artsen die binnenkort klaar zijn met hun opleiding, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor KNMG gecertificeerde SEH-artsen is de AMS van toepassing.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
Ben je enthousiast? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop en stuur ons je sollicitatie. 

Wil je meer informatie over deze aantrekkelijke functie? Bel of mail dan met de heer M.J. Meijer, SEH-arts KNMG, telefoon (0523) 27 60 75 (mj.meijer@sxb.nl) of mevrouw J. Rogge telefoon (0523) 27 60 63  (j.rogge@sxb.nl).

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.20.060
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij de heer M.J. Meijer, SEH-arts KNMG, (0523) 27 60 75 (mj.meijer@sxb.nl) of de heer G.P. Bruins, manager ziekenhuis, (0523) 27 61 02 (g.bruins@sxb.nl).
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 02-10-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-03-2021
Nummer 55067
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh